17 Aralık 2010 Cuma

Yaşasın Tiyatro!



Dün akşam  "Profesyonel" adlı oyunu izledik arkadaşlarımızla ve oyun çıkışında netten sürekli yer takibi yapıp en ön sıradan biletleri kapan arkadaşımıza binlerce kez teşekkür ettik. İki oyuncu da o kadar iyi ki bazen sahnede hangisini takip edeceğimi şaşırdım.  Yetkin Dikinciler zaten dev gibi bir adam ama hayranlıktan olsa gerek daha da devleşti gözümüzde. Bülent Emin Yarar ise tek kelime ile mükemmeldi. Birbirleri ile de çok uyumluydular.

Zaten oyun bittikten sonra durup durup tekrarladığımız tek cümle, ' çok iyiydi! ' oldu. Oyun bitince ben de "Yaşasın tiyatro!" diye bağırmak istedim. (tamam azcık bağırdım) 


Bir tek Yetkin Dikinciler'in eline geçirdiği eldivenle oyuna devam ettiği anlarda kahroldum. Bir adamın elleri bu kadar mı güzel olur ? 

Eve dönerken EmeL ile otobüs geyiklerimiz ise anlatılmaz yaşanır cinstendi yine.Gülmekten yaşaran gözler, ağrıyan yanaklar... Büyük ihtimalle biz indikten sonra otobüs milleti bolca küfür etti arkamızdan. (Sabah da tramvaydakiler aynı şeyi yapmış olabilir.) Çok konuşuyoruz dostum! Dayak yiyeceğiz bir gün.

Her neyse efenim velhasıl-ı kelam bendeniz pek şahane bir akşam geçirmiş bulunmaktayım.

Şimdi rotam Uğur Polat'ın oynadığı Vak aa Kredi Kartı. Kanlı canlı Uğur Polat göreyim sonra ölsem de gam yemem ki zaten kesin ölürüm kalp krizinden. (çocukluğumdan beri aşığım ben ona)






Kanka'ma not: Dilber Ay değil, Güler Işık. :) 

5 yorum:

EmeL dedi ki...

Ellerinin güzelliğini oyun süresince bende farketmiştim. Bir de bir adam bu kadar mı doğal olur ve tatlı güler mevzusu var ki mest etmiştir beni. Her akşam tiyatroya gidip en önden izleyebilirim Yetkinciğimi.

En önde oturmanın dezavantajlarından biri de oyunculardan gelen tükürüklerle mücadele etmeniz olabilir ki bu konuya girmek dahi istemiyorum. Ama yine de Yetkin Dikinciler'i tercih ederdim :)

Biz hem çok konuşup hem çok gülüyoruz kanka. Toplu taşıma araçlarında ayrı koltuklarda mı seyahat etsek acaba toplum huzuru açısından :)

Yaşasın tiyatro yaşasın Yetkinciğim :)

Bir de Dilberay faciasından sonra Güler Işık ismini kim hatırladı söyler misin? Hakkımı yeme :)

Özlem dedi ki...

ayyyyyyyy demeyin yaaa süper bir oyundu gözümü bile kırpmak istemedim aman bi görüntüyü kaçırıcam diye.Bülent Emin Yarar'ı ağzım açık izledim ben onu arka sıradakilerdeki tutuk adam olarak düşünmüşüm hep ne kadar ayıp etmişim meğerse,, salyalarımı sile sile ve kardeşimin sahneye atlayıp Yetkin Dikincileri taciz etmesini engellemek için iki elimde dolydu.meltemin beni dürtüklemesinden kolumda bir morarma oluştu hatıra :)

yaaaa tiyatro ne süper bişidir yaaaa

SeV@L dedi ki...

EmeL;
Gören de Yetkin Dikinciler kankan zanneder ne o yahu iki de bir "yetkinciğim" falan. Ayrıca tabi hakkını yemiyorum tabi ki Güler Işık ismini sen buldun ama Dilber Ay ne alaka arkadaşım. Bir de ahlaksız ahlaksız türküler söyledin otobüste :)


Emanet Ruhlar;
B. Emin Yarar performansı ile büyüledi zaten. Sahnede hangisini izleyeceğini şaşırdım çoğu zaman. Meltem'e de hakvermiyor değilim her genç kızın başına gelir o duygu :D

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Pıst kadın gel mimini al... iyi valla ya senin mimini de ben mi besliycem cık cık cık...

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Pıst kadın gel mimini al... iyi valla ya senin mimini de ben mi besliycem cık cık cık...