27 Ekim 2010 Çarşamba

Nihahahahaha !

Ankara sakinleri adına çok mutluyum bu sabah. Gözünüz aydın sevgili Ankara'lılar! Melih Gökçek tamı tamına 120 adet metrobüs alacakmış Hollanda'dan. Yani artık biz İstanbul'luları kıskanmanıza "vay bizim niye metrobüsümüz yok. Niye bizim yollarımız hala çok şeritli. " diye isyan etmenize gerek yok.

Metrobüs dediğin yüzyılın procesi. Başkent'e de çok yakışacağına adım gibi eminim.

Hadi, hayırlara vesile olsun işşallah :)

9 yorum:

EmeL dedi ki...

Ben o yüzyılın procesine binmek için tam 23 dakika durakta bekledim bugün. O mahşer gününü andıran kalabalığın içinden itiş kakış attım kendime bir tanesine. Nefes alamıyorsun tabi bir müddet çünkü nefes alırken hafiften vucudun hareket etmesi lazım ona bile izin yoktu bindiğim o muhteşem proje de.

Sonra ne mi oldu .. Ben kalabalıktan kapıya kadar ilerleyemedim, tam inecektim şöfor hareket etti.Ağzımdan çıkan "inecektim ben bir dakika, şöfor bey bakar mısınız nereye" cümleleri eşliğinde bir sonraki durakta inmek zorunda kaldım .

Sonra filmin en başına döndüm metrobüse binmek için 15 dakika falan bekledim. Bu yaşıma kadar ettiğim küfürlerin hepsini tek tek sırayla tekrar ettim. Yani gerisi teferruat.

Muhteşem bir şekilde güne başlamana da sebep oluyor bu metrobüs. her gün aynı durakta in, bomboş koltuklara otur falan monotonluktan da kurtuluyorsun bir kere.

Hayırlı olsun Ankara'ya. Seçilmiş insanlar kıymetini bilsinler ..

manu dedi ki...

Annesine alsın o metrobüsleri.

Asortik Krep dedi ki...

Her iki yoruma da gönülden katılıyorum.

SeV@L dedi ki...

Kankoşum ; Sana daha önce söyledim mi bilmiyorm ama ters tarafa bin edirnekapı'dan önceki duraklara git (Halıcıoglu mesela) orası biraz daha sakin normalde. Ama bugün ayrı bir cenabetlik vardı perpa durağı da tıklım tıkıştı :) bence sen erken kalk tramvayla git ağır ağır hic metrobuse bulaşma :)

SeV@L dedi ki...

Manucum sen daha iyi bilirsin ki melih aile bireylerini hic bir zaman kayırmamistir. O nedenle bu nimetten herkes faydalanacak. Siz seçin bir kere daha melih'i :)

SeV@L dedi ki...

Asortik Krep bildigim kadariyla sen ankarada degilsin ben mi yanlis anladim yoksa bu sözlerin tamamen kıskançlıktan mi :)

geveze baykuş dedi ki...

haaaaleeğluyaaaaaaaa!!!

SeV@L dedi ki...

Ankara'ya metrobüs gelsin ben Ankara'ya yerleşeceğim Kuşum :)

geveze baykuş dedi ki...

ay durduğun kabayat, metrobüsü bekleme orda kapı gibi melih var, koş koş, kapanın elinde kalıyor! :)