9 Mart 2010 Salı

İçimdeki çalış diyen sesi bulmaya gittim.Gelcem.



* Ne demişler?
- Mart ayı dert ayı.

* Kimler demiş?
- Tabi ki de muhasebeciler.

* Niye demişler?
- Mart ayı vergi ayı.

Garfi gibiyim şu sıra onca iş güç var benim içimden bir ses "çalış" diyor. Sonra çabucak susuyor.

* Yoğurtsuz bir dünyayı hayal bile edemiyorum. İyi ki varsın yoğurt. Keşfedenden Allah razı olsun.

* Dün gözlüklerimin gözümde olmaması ve ıslak bir gün olmasının sağladığı ortam sayesinde otobüsten inerken çok da artistik olmayan bir stille düştüm. Çok güldüm ama sonrası acılıymış. Belimi kötü çarpmışım. Şimdi şimdi anlıyorum. ühü. Çok canım acıyor lan.
* Yağmur yağıyor diye iş çıkışı gidip bir şemsiye aldım. Dışarı çıkıp on metre yürümeden ilk ters rüzgarda kırıldı. Satan arkadaşın bağırsaklarına sokup açmak istedim o şemsiyeyi. Bu sıralar ne satın alsam verdiğim para ziyan oluyor zaten. Cep telefonu, gömlek, şemsiye, bir kutu şeker vs vs.

* Blogun başlık kısmında yer alan resim ve yazının içerisindeki resim Sam Toft'a ait. Ben çok beğendim çalışmalarını. Özellikle başlık kısmında olan resim, peşindeki kedilerle benim yedi sene önceki halim gibi.

* Adapazarı'nda yaşadığımız sokağın başında, ne üzerine olduğunu hatırlamadığım, yaşlı bir amcaya ait ufak bir dükkan vardı. Kapısına tebeşirde ; "Kaveye ya da camiye gittim. Gelcem" yazardı. Her gördüğümüzde gülümsetirdi bizi. Amca her an her yerden çıkabilirim izlenimi bırakıyordu insanda.

* House M.D.'nin yeni bölümü yayınlansın artık. Bizim diziler bıraksak haftada iki bölüm yayınlayacaklar bu herifler sezon ortasında haftalarca ara verip deli ediyorlar insanı yahu.

* Aksilik denen şey ya da kötü talih ya da her neyse bir kere bulaştığı zaman düşmez mi insanın yakasından? Bir kere bile derin bir nefes alıp "ohh" dedirtmez mi adama? Hayat O'nu niye böyle yoruyorsun? Bırak artık uğraşmayı.

* Gittim ben.

2 yorum:

geveze baykuş dedi ki...

pıncır sorunsalı ve tanışma yıldönümümüz mü gelmiş :)
aylavyusevağğğllll
aylavyusevağğğllll
aylavyusevağğğllll
aylavyusevağğğllll
aylavyusevağğğllll
yorum yazarken ctrl+v oluyo len :))))

SeV@L dedi ki...

Eski yazının tarihine baktım da 17 Mart'mış hakketten yıl dönümümüz geliyor. :)

Kutlamalıyız :))

(ctrl+v senin tembelliğini atman için çalışmıyor yazı yazarken :))