15 Mart 2012 Perşembe

Yazıcam bunların hepsini gasteye!!*

Of nasıl yorgunum! Nasıl yorgunum anlatamam.

Aslında ortama direkt şikayetle giren insan, en sevmediğim insan. Ama ne yapayım bak nasıl buralarım, buralarım böyle buralarım hep ağrıyor. Bir de tutulan boynum stresle hiç açılmaz hale geldi mi sana! Stresten olduğunu nasıl mı anlıyorum? Misal sabah annem 'Sevaağğğğğlll saat sekiz oldu!!! Kalk artık! Kalk ! gak gak gak gak!' dedikçe boynumda bir acı hissediyorum. Patronumdan gelen her e-postayı okumayı bitirdiğimde tutulmuş oluyorum. Bir de telefon konuşmaların sonucunu görseniz. Tabi iki haftadır toparlanamayan yerleşilemeyen ev problemi de var.

Böyle ortama şikayetle girip bir de üzerine hiç susmayanlardan hazzetmediğimden bahsetmiş miydim?

O değil de dün akşam 5 saatte kitaplığı düzene sokamadım. Yine de en düzeltilmiş hali sürreal tablolar gibiydi. En sonunda ona da bir gerildim. Gece yatarken zonkluyordu boynum resmen. Sol kolum ağrıyor şimdide. Acaba başka bir problem mi var? Çünkü eğildiğim sırada ufak bir "kırt" sesi duyduğum andan beri ağrıyor boynum? Sürekli değil ama stresle artıyor. Allaaaah'ımmm! Google amcama sorarım şimdi. Doktor mu aaa o da nesi?

Kıçım düzelse, başım zıvanadan çıkıyor arkadaş!

Neyse efenim ben akşamları genelde Radyo Fenomen dinliyorum, hit müzik, popüler müzik böyle dıp tıs dıp tıs, eller havaya tarzında müzikler çalıyorlar. Amacım canlanmak, otobüste uyumamak ama tabi ki uyku her zaman baskın çıkıyor. Bu radyo sayesinde Jessie J. diye bir hatun keşfedip kendisini pek sevdim. Biraz (biraz?) ergenliğe hitap eder hali var ama bizim ergenliğimizde Jessie J. mi vardı Doğuş vardı, Küçük İbo vardı.

Bir de sevimli kerata.



Seksi ve özgür hissediyorum. Hem de bıyıklarıma rağmen.

uuu beybi !!


xoxo



*Hep şikayet hep şikayet olunca aklıma Çöpçüler Kralı'nda durmadan penceren çıkıp "yazıcam bunları gasteye" amca geldi. "Pencereden çıkıp" deyince de aklıma Bizimkiler dizisinin Sarhoş Cemil'i geldi. "Bizimkiler" deyince "Kırarım boynuzunu iblis" repliği geldi. "Kırarım boynuzunu iblis" deyince de "Halil Pazarlama! Halil Pazarlama! Halil Pazarlama kapınızda" şarkısı geldi. Bir de Kaygısızlar vardı güzel diziydi.

3 yorum:

pınar dedi ki...

boyun fıtığı mısın acaba.Boyun fıtığı deyince benimde aklıma hep fındık geliyor.Fındık deyince de fıstık geliyor.
Bir de Ata Demirer geldi şimdi.

Ne çok gülüyorum yazdıklarına.
çok çok YAZ..

SeV@L dedi ki...

:) Fındık fıstık oooo sensin fıstık ooooo.

Boyun fıtığı mıyım? neyim? dedim kendi kendime bende olabilirmişim de aslında biliyor musun ? Guguldan baktım :)

Aslında hep yazıyorum da işte tıkanıyorum sanatçı tıkanması yaşıyorum :P

Unknown dedi ki...

geleyim bakayım dedim bu hatun yine niye delirmiş diye. delirmedikçe yazmıyorsun zira :) kaygısızlarda şu motor ustası hatunu oynuyordu ya ayşen gruda. o karaktere bayılıyordum ben. bir de ayın elemanı eleman'a:)