8 Mart 2012 Perşembe

Ben Şu Sıralar;

Sabahları yataktan çıkmak istemeyen, işinden her zamankinden fazla nefret eden, huysuz, aksi,

Gündüzleri muhasebeci,

Akşamları amele,

Bir haftadır boynu tutuk,

Ayağındaki yara hala iyileşmemiş,

Biraz mutsuz, biraz mutlu, gelecekle ilgili kafası çokça karışık,

Aslında çokça her şeye boşvermiş,

Göksel'in yeni albümünü çok beğenmiş,

Bir kadınım.

8 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

hımmm, o zaman kadınlar günün kutlu olsun.

SeV@L dedi ki...

Amin cümlemizin Guguk'um :)

G ü n e ş K i t a b e l e r i dedi ki...

seval'im boynuna masaj ister misin? cooook güzel masaj ederim :D ben bi ara sesini duysam diyorum, belki iyi gelirim :P Guguk Kuşum sana da selam ederim :) günün aydın olsuuuun!!!

EmeL dedi ki...

O zaman kadınlar gününüz kutlu olsun efenim :) Bir de bahar yorgunluğundan olmasın bütün bu olanlar :)

SeV@L dedi ki...

Canum Cansum valla dokanırken acıyo boynum çok fenayım ühühü :( Evdeki bilgisayara msn, skype neyin yükleyeyim de konuşak vallaha :)


Kankaaammm gelmiş aman da aman yorum da yaparmış :) Bahar yorgunluğundan olsun be kuzum Allah başka dert tasa vermesin. Varsın bahar yorsun, bu yaz dinlenelim mutlaka :)

EmeL dedi ki...

Şimdi şu cümlelerini ciddiye alıp bir tatil planı yapayım sonra fikrini sormadan saçından tutup götüreyim de gör gününü :)

Adsız dedi ki...

nane çayı iç nane çayı. bi profesörümüz kanımızın viskozitesinin yükselmesi ile açıklardı yorgunluğu ve nane çayı tavsiye ederdi. neciydi dersen korozyon hocasıydı:))))

aslında düşündüm de aspirin de işe yarar gibi geldi derdimiz kanı sulandırmaksa. neyse. bilmiyorum artık sen bi düşün. bi de hangisi işe yarıyosa bana da haber ver:)))))

çingene

Unknown dedi ki...

amaaan bak senin yine bi dolu özelliğin varmış. ben sadece bi kadınım yani bu aralar. o kadar olur:) geçmiş kadınlar gününüz mübarek de olsun ayrıca. dayak yemeden, hakaret işitmeden, ayrımcılığa uğramadan geçirebildiysek ne mutlu... ki geçiremedik o ayrı. kadınlar gününde bile kadın cinayeti oldu ya. hemen araya sosyal mesajımı da sıkıştırıp seyirte seyirte uzaklaşıyorum delicim....