16 Haziran 2011 Perşembe

Dayımlar Sözlüğü

Kendisiyle Çelişmek ; Bknz. ÖSYM (Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi)


"Sınav görevlilerince salon sınav tutanağı veya raporla ÖSYM'ye sınav kurallarına uyulmadığı bildirilen veya yapılan istatiksel analizlerde ikili veya toplu olarak birbirlerinden yararlandıkları saptanan adayların sınav sonuçları, ÖSYM Yönetim Kurulunca kısmen veya tümüyle iptal edilir. Kopya işlemlerinde aracılık yapanlar varsa bunlar hakkında suç duyurusunda bulunulur. "


hı hı. evet.

Ösym'den konu açılmışken ekleyeyim;

Şaka gibi bu Ösym. Kardeşim 18 Haziran'da matematik ve yabancı dil olmak üzere iki sınava girecek. ilk sınav Ümraniye'de bize göre ebesinin nikahı kalan bir kısmında ki biz de Ümraniye'nin güzide semtlerinden birinde oturuyoruz. Neyse hadi oraya gittik diyelim. Saat 10.00'da başladı sınav 13.00'de bitti. Sonraki sınav 14.30'da ve bu sınav Kadıköy'de. Ulan normal şartlar altında Ümraniye'den Kadıköy'e gitmek en az üç saat. O gün neler olur Allah bilir. E bizim arabamız da yok ki hoş arabayla çıkmak ne kadar akıllıca o da ayrı mesele.

21 yaşında bunlar yüzünden ağır stresten kafayı yiyecek kardeşim. Bu sınav stresi yüzünden annemin tansiyonu, şekeri zaten tavan yaptı. Ben de onlara üzüntümden kendimi intihar edeceğim. Ösym bir ailenin sonunu getirecek.


26 Haziran'da olacak sınavın Kandilli'de olacağından bahsetmedim bile. Kandilli ne alaka abicim ya!!

4 yorum:

AVRAM dedi ki...

İstatistiksel saptama konusunda harikalar yaratan bir kurumun, istatiki tespitine ne kadar güvenilir diye sorsam. Anlamsız olur değil mi?

SeV@L dedi ki...

İstatiksel tespitleri de "tatmin" edici olur bence :)

AVRAM dedi ki...

Ben bişii derim de edebim izin vermez.:))

manu dedi ki...

Ösym'nin ta aq.Cemaatçi ibneler.