14 Haziran 2011 Salı

bir KAÇ şey


- Seçimlerin sonucuna şaşanın ben de aklına şaşarım. Sonucun böyle çıkmayacağını düşünmek için bırak bu ülkede yaşamamayı bu dünyadan olmamak gerekliydi. Ben de yenilik olarak sadece bir isim için umut ettim ama onun dışında herkes girdi. 


- Kung-fu Panda 2 çıkmış olumm !!

- Altın Kelebek ödüllerinin sunuculuğunu Ayşe Arman'a yaptırmak neden? Sunucu mu kalmadı ülkede? Ayrıca her sahneye çıkanın söylediğinden anladığım kadarıyla bu çok önemli bir geceydi peki öyleydi de niye ilkokul müsameresi izlermişim gibi bir his uyandırdı. Sunucular akıştan bir haberdi, ödülleri verecek isimler mikrofona konuşmayı unuttu, daha bir sürü şey. Beyazıt Öztürk'ün çabası da bir yere kadar kurtardı. Komiklikler şakalar falan.. Ayşe Arman'ın saçlarının hali neydi öyle yahu? Tek güzel anı Tarkan'ın Tuba Ekinci'ye verdiği ayarlardı.

  

- Model'in albümü daha doğrusu albümlerinin ikisi de güzel hakkatten bak dinledikçe daha güzel geliyor. 

- Yarışma programlarıyla pek aram olmaması sebebiyle ve özellikle grup halinde yarışan yarışmacıların öne geçmek, popüler olmak adına abuk ve sabukluklar yaptığı. İnsanların arkasından kuyu kazdığı, sürekli kavga dövüş ve salya sümük olan yarışmalardan tiksindiğim için "Survivor Ünlüler - Gönüllüler" yarışmasına reklamlarında dahi bakmamıştım. Sonra ekşi sözlük'te bir baktım sayfalarca "Taner" den bahsediyorlar, bende "ulan baya komik adammış herhalde" dedim ve sabredip izledim. Şimdi rastladıkça izliyorum, eğlenceliymiş len  hakikaten. Bence Nihat bu yarışı kazanır abijim. 

- Uyumayınca uykusuzluk çekersin doğal olarak peki uyuyup da hala uykusuz olmak da neyin nesi? Dün alt katta gazete okurken uyumuşum uyandığımda yüzümde seçim sonuçları vardı. 

- Bugün nasıl çirkinim, nasıl çirkinim görsen korkarsın.

- Katy Perry'den  E.T. şarkısıyla yayınımıza devam ediyoruz. Bir süredir sadece Radyo Fenomen dinliyorum güzel oluyor çıstak çıstak. E.T. güzel şarkı ama.

- Yağmur yağıyor ne güzel, ne güzel, ne güzel. 


- Pıncır Olips mentollü şeker ile evin içinde çılgınlar gibi eğlenmesine bayılıyorum. Toplanmış, sağa sola kaymış halılar, devrilmiş mama kapları, etrafa saçılmış mamalar gibi yan etkileri de var ama Pıncır'ın o kocaman olan gözbebeklerini görmeye değer. Bir de şekeri kaybedince gelip bacaklarıma sürünmesi sonra şekeri nerede kaybettiğini göstermesi var ki ağzını burnunu yiyesin geliyor. 

- Evet şimdi sözü Cartman 'a bırakıyorum; 





20 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

kısaca:
herkonuda sana katılıyorum, o kadar.

Defter-i KebiR dedi ki...

Ben çok merak ettimdi, kim girsin istemiştin ki? Ben Sırrı Süreyya girsin dimiştim girdi, şimdi kendisinden tbmm kürsüsünden yapacağı çok afilli espriler bekliyorum =)

İki gündür seçim yorumları okuyorum, bundan önceki iki haftayı da sonuç tahminleri için aynı şekilde geçirdiğim hesaba katılırsa akp ve chp kustuğum tahmin edilir! Ben diyorum ki yeni bir parti kurulsun sağ ve liberal ossun bizim ossun. Hani biri beni şu anki memleket halinden sınav etse, çalışmadığım yere soruyu denk getiremez o derece yane =)

Bi de dizim başladı galiba,

cümleten öperem!

guguk kuşu dedi ki...

Biz bloggerlar bir parti kursak

Defter-i KebiR dedi ki...

Valla güzel fikir!

SeV@L dedi ki...

Bence de olur valla bir daha ki seçimlere kadar organize olalım. Hem Cansu da yurda dönmüş olur o vakte kadar :)

Defter-i KebiR dedi ki...

Bakiniz sag liberal diyorum, sonra yok libosmus, yok sagmis bizim karizmaya yakismaz filan dimeyin :D

SeV@L dedi ki...

Yaaaa karşımızda koskoca Dr.Cansu var sen ne dersen o olur :)

Sen bizim babamızsın :))

Defter-i KebiR dedi ki...

=)) Eyvellah, beni dr. yaptın ya, asıl sen ne dersen başım üstüne fıstık :D

SeV@L dedi ki...

O zaman ben diyorum ki ortaya karışık yapalım sağımız solumuz belli olmasın :D


Liberalizme el sallarken bir yandan komünizme parmak atalım,kapitalizmi yanaklarından öpmeyi ihmal etmeyelim tabi :)

ehi :)

Defter-i KebiR dedi ki...

ehii ehi ehiiii!!!! =))))) yapalım uleyn öyle yapalım!!! açılın meydanlar biz geliyoruz =)

guguk kuşu dedi ki...

yav niye hep enine: sağ ve sol. bu sefer boyuna olsun: yukarı-aşağı
e tabiki biz de yukarı parti olalım.

SeV@L dedi ki...

Eneee Guguk'um süpersin len :) hiç aklıma gelmemişti deyişik bişi olcak bizimkisi niye eskisi gibi sağ sol olsun dimi yaw :)

Hay aklını öpeyim :D

guguk kuşu dedi ki...

tamam çalışmalara ne zaman başlıyoruz. bu seçim sonrası türkiye haritasının görünümü canımı fena halde sıkıyor. türkiyeyi kendi rengimize boyamanın zamanı geldi.
ben şeffaf bir türkiye istiyorum.

Defter-i KebiR dedi ki...

bırakın hepsini, ikinizle sabbah eğlencesi programı yapalım, siz konuşun ben güleyim =))))

guguk kuşu dedi ki...

bak görüyormusun hemen yan çizdi:(

SeV@L dedi ki...

@Cansu ;

Bu sabah acayipim olum her olaya girerim yeminle !! Arsanın orda kavga var bizim mahallenin çocuklarını dövüyorlar desen ona da dalarım öyle bir hissiyat içindeyim. Kırk yılda bir makyaj yaptım onun bozulmasını da umursamam yeminle :D

dalayım mı he dalayım mı :|


@Guguk ;

O doktorasını bitirsin gelsin biz aklını çeleriz onun :) Doktora çarptı onu şu sıra :) Dışarıda güneş onu çağırırken pc başında oturmak zor tabi hak ver sen de ona :)

ver göreyim :)

guguk kuşu dedi ki...

allah kolaylık versin önce doktora çarpar bir yamulursun beni de doçentlik çarptı şimdi hiç düzelemiyorum halim bundandır:D

Defter-i KebiR dedi ki...

o güzel gözlere sürme ne güzelde yaraşıııır =)) dalma len dalma, sen bana sağlam lazımsın. ben dağılmışsam, sen dağılmışsan falan filen ;)

ama tespitler dosdoğru =)

guguğum bu işin arada bi rahatlaması, oh be demesi yok mu ya? bir dil öğrendim, yetmez diorlar, bi tez yazdım, doktora diorlar. ben doçentlikte bari bi mola vardır diye düşünürken, sen şimdi ordan ne diorsun=) tutmayın beni, ağliyciiiim =D

guguk kuşu dedi ki...

:D sana güzel şeyler söylemek isterdim.....
artık daha sık düşünür oldum hayatı yaşamak varken bu bilim sandığımız saçmalık torbasında ne işim olduğunu...
hep düşünürüm bir konuyu dibine kadar öğren, taaa ki rüyalarında görene kadar, sona anan ağlayana kadar bir çalışma yap, sonra onu başka bir milletin dilinde yaz....nedir bu, çin işkencesi mi? nazi zulmü mü?
mola?
yok!
yüreğini hep taze tutmaya çalış:D

Defter-i KebiR dedi ki...

işte, hep dertlerimiz aynı... şimdi bir arkadaş aradı. doktorayı bitirdi o, post doc içinse hocası sana referans vermem haberin olsun demiş=(( üzüldüm çok onun için. çalışıyorsun, çabalıyorsun, arada bunlar da oluyor...

neyse dediğin gibi yüreği heeep taze tutmak gerekiyor =)