27 Ağustos 2010 Cuma

Dinlenir ki bu;

Bu yaz en çok bu şarkıyı dinledim. Bütün yaz güneş ışık saçtıkça kararan ruhumun aksine kıpır kıpır olan bu şarkıyı neden sevdiğimi bilmiyorum. Sanırım içimde bir yerde "sakın kendini kaybetme sen böyle biri değilsin" diye beni ayık tutmaya çalışan yanım, kendisine araç olarak bu şarkıyı seçti. Çünkü ne zaman dinlesem canlanıyorum.

hey soulll sisteeeeeerrrr

eğlenceli ama yahu :)


5 yorum:

manu dedi ki...

Az önce gülay diye bir türkücü kadın gördüm vallahi ona benziyorusun diyecektim msn'den ama dedim ki bu dizi izliyordur şimdi.Neyse!

manu dedi ki...

Bu herif gaydır!

SeV@L dedi ki...

:) Doğru tahmin etmişsin bu hafta sonu kıçımı yere koyabildiğim nadir anlarda dizi izledim.

Gülay'a benziyor muyum hakkat ? :)

Ayrıca sanane elin herifinin gayliğinden :D

Phantom of the Cinema dedi ki...

ben de kusana kadar dinledim bu şarkıyı bu yaz. Hey soul sister diye seslenesim geldi gördüğüm her kıza. Verecekleri tepkiden korktuğumdan yapmadım.

Bir gün olur da bir yerde yürürken, otobüste falan arkandan, hey soul sister diye bir ses duyarsan şaşırma. Arkana bakmadan kaç benimdir o :)

SeV@L dedi ki...

Verecekleri tepki kocaman bir çantanın kafanla buluşması gibi bir şey olabilirdi. O nedenle seslenmemekle iyi etmişsin. Bir de o çantalar kocaman olmanın yanında eşşek ölüsü gibi ağırdır. Tuğla taşıyorlar sanırım yanlarında. :/

Bir gün hey soul sister diye bir ses duyarsam ben de çantayı indiririm sesi çıkaranın kafasına ama can acıtmaz bir cüzdan var içinde o da hep boş zaten :))