4 Şubat 2010 Perşembe

Kedin mi var Derdin var




daannn!!! dunnn!!! şangırt!!! çatırt!!! çuturt!!! Pıncır yapmaaaa!!! Zekaiiiiiii bir durrrrrrr!!! Miyav Miyav Miyav Miyav!! Oğlum E.T. sus bir dakika yahu ne istiyorsunnnnnnn!!! Fındık ne yaptın yahuuu!!!!

Bir en güzeli, iki olabilir ama dört hayır! Evdeki kedi nüfusu asla fazla olmamalı. Kedi dediğin ömür törpüsünden başka birşey değildir.

Bakınız;

Akşam herkes ayaktayken horul horul uyuyan kediler gece herkes yattıktan sonra dinlenmiş olarak uyanmış ve enerji patlaması yaşamaktadır. Özellikle Zekai bir tenis topu zıplamadık yer, devirmedik eşya bırakmaştır. E.T.'ye bulaşır, Pıncır'ı deli eder. Pıncır, E.T.'yi köşelere sıkıştırıp dövmeye çalışır. Fındık girişteki koca halıyı evin orta yerinde toplar. Zekai'den ve Pıncır'dan sıkılan E.T. dışarı çıkmak ister, ona kapıyı açarsınız ama ondan önce nereden geldiği belli olmayan bir siyah nokta ışık hızıyla kapıdan çıkar. Bir bakarsınız ki bu siyah nokta fırlama kediniz Zekai'dir. Kendisini eve almak için peşinden koşarsınız oyun zannedip kendini karların içine atar ve ilk kez karla buluşan Zekai şekilden şekile girer. Gülmekten altınıza işeme tehlikesi atlatırsınız. Ayağınızda terlikler karların içine dalarsınız, donarsınız. Ama Zekai bu durur mu bahçedeki masanın altına kaçar, ayaklarını çamur eder. Onu eve alır yıkarsınız, yere bıraktığınız an kaldığı yerden zıplamaya, hoplamaya devam eder. Bu kez etrafa su da sıçratabiliyordur. Pıncır'ı sinirden deliye döndürür. "Öf ne haliniz varsa görün" der yatmaya gidersiniz, Fındık hanım yatağınızın orta yerine yatmıştır. Kaldırırsınız ama sanki siz onun yatağında zorla yatıyormuşsunuz gibi trip yapar tırmık atar. Eliniz kanar, yara bandı ararsınız. Sonra aklınıza sokaktaki E.T. gelir camı açar çağırırsınız manasız manasız yüzünüze bakar. Dışarı çıkıp kucaklar getirirsiniz. Sonra gözünüz saate takılır gecenin üçü olmuştur.

Koşarak yatağa gider yatarsınız. Tam uykuya dalmak üzereyken tepenizde bir şey zıplamaya başlar. Sonra kaçar gider. Ağlamak istersiniz, isyan etmek istersiniz. İki dakika sonra mırıldayarak geri döner, yorganı açmanızı ister. O koynunuzda mırıldarken dünyanın en huzurlu insanına dönüverirsiniz.

Sonra uykunuzu alamadığınız için sabah yataktan kalkamayıp işe geç kalırsınız.

Ağlayıp, isyan eden insan moduna geri dönersiniz. Üstüne bir de başınız ağrır.

Nesini seviyoruz biz bunların yahu ?

:)






Not: Cansuyu ve Manu geçenlerde kitap tartışmanızda aranıza giremedim ama size ev sahipliği yapmak benim için onurdur. :) Fazla tartışmayın ama. Vallahi salarım Zekai'yi üzerinize. :)



7 yorum:

çello çalan kedi dedi ki...

eğer pirinç izin verseydi sanırım bizim evde de nüfus farklı olmazdı, evet evet bir iyidir.

manu dedi ki...

Yok ya ne tartışması biz oyun oynuyorduk sezememişsin sen ev sahibesi.Kedim yok pas.

incidestan dedi ki...

bana oldukça uzak gelen bu yazıyı yine de gülümseyerek okudum :)

heidi dedi ki...

Bir kedi candır adı üstünde bitanedir. Tadından yenmez akmaz kokmaz. Ama rahat batan bünye gider 2.kediyi alır.Hoşgeldiniz uykusuz geceler. 2 kedi ile üstümden tır geçmiş gibiyken 4 ü düşünemiyorum. Ha 2 kedi ha 1 kedi hiç farketmiyor diyen sevgili arkadaşlara da buradan selam ediyorum.

SeV@L dedi ki...

Çellocu Kedi; Yat kalk Pirinç'e dua et. Daha bu sabah zavallı annem delireyazdı :)

Manu; Zekai'yi sana vereyim mi? :)

İncidestan; Hep gülümse sen :)

Ilgın; Hoşgeldin :)

Heidi; Sana ha 2 kedi ha 1 kedi diyen arkadaşları yolla bize 4 kediyle 4 gün geçirsinler başbaşa en güzel ceza olur onlara :))

creep dedi ki...

öldün mü?
insan bir geri döner.

SeV@L dedi ki...

İş yerinde internet arızalı gündüz giremiyorum. Akşamları da şöyle bir bakıp çıkıyorum. Ve telefonum arızalı aradıysan görememişimdir.
Çok çok özür dilerim.