20 Şubat 2010 Cumartesi





* Hamaratlığım tuttu ütü yapıyordum gecenin bir vakti ki televizyondan O'nun sesi geldi kulaklarıma. "Bu akşamdı programı nasıl da unuttum." diye kızdım kendime.

Sesi kulağıma çalındığı ilk günden beridir çok severim ben O'nu. Güzel adamdır O. Gülümserim O'nu dinlerken ve hiç şaşmaz ağlarım ne zaman "hastane önünde incir ağacı"nı söylese.

** Çam sakızı çoban armağanları aldım arkadaşlarım için. (Kedi sever arkadaşlarıma Cats By Luyano adresine bir tıklamalarını öneririm.) Bir sürü kitap ayırdım kankama okuması için. Bu hafta sonu uzunca bir aradan sonra ilk defa dört kız arkadaş birlikte vakit geçireceğiz. Çok özlediğimden midir? Nedendir? Çok mutluyum onları göreceğim için.

*** Geçen akşam bir bebek için hediye aldım. Arkadaş ne zor işmiş ve ne kadar pahalıymış bu bebek zımbırtıları.

**** Canımın içi, gözümün bebeği Pıncır kedime, "Pıncır gel seni bir öpeyim." diyoruz. Hemen gelip kafasını uzatıyor. Tabi bir tek sevgi kelebeği modundayken yapıyor bunu ama yok anlatılmaz, yaşanır cinsten birşey bu.

***** Bugün bir internet sitesi sayesinde çok güldüm. Sağolsun canım arkadaşım AstalavistA geyiğin dibine vururken bana eşlik etti. Ama gel gör ki sonradan düşündüm benim için eğlence kaynağı olan o şeye hakikaten bel bağlayan çaresiz insanlar olabilir. Bir an için kötü hissettim kendimi ama çabuk toparlandım. Her şeye de takarsam kafamı, "kafayı yemek" eylemi sözde değil özde olur.

****** Volkan Konak'ın programı bitince ardından "yemekteyiz" başladı. Yattığım yerden uzak olan kumandaya erişmeye üşendiğim için programa maruz kaldım. Yarışmacılardan biri diğerinin mönüsündeki "göçmen ezmesi" ve "bostan salatası" yemekleri için "hiç duymadım ben bunları" dedi. Tamam, bu gayet doğal duymamış olabilir ama "ben duymadım"ın ardından yavşak bir edayla "kafasından uydurdu herhalde" demesi garibime gitti. Senin adını duymadığın yemeğe yemek demeyecek miyiz arkadaşım? Bu nasıl bir egodur yarabbim.

******* Göçmen ezmesi de süper birşeydir ayrıca.

******** Anladım ki saçlarımı üşengeçlikten değil beyaz saçlarıma kıyamadığımdan boyayamıyorum. Dört gündür boya bana bakıyor, ben beyazlamış saçlarıma. Seviyorum onları ama bu yaşta da pamuk nine kıvamında dolaşmak istemiyorum. Bu ne yaman çelişki yarab!







20 yorum:

Evren - Sahne dedi ki...

Bende de var beyaz saç yanlarda filan uzunca...

bende seviyorum :)

astalavista dedi ki...

ne çaresiz insanlar ulan , aklı var herkesin duayla iş mi bitermiş.ben okulda staj yaparken bi şef vardı bana takık.ne yapsam kızıyodu felan,her işe beni yolluyordu.tabi ben pek laubali olmuyordum diğer kızlar gibi oda önemli olmayı seviyodu,yavşanılmasınıda neyse adam bana bulaşmasın diye bir dua buldum netten.duada diyordu ki işte karşınızdaki insan size bulaşmasın ( kavga etmeyin vs diye ) duayı o insana karşı oku ve yavaşca ona doğru üfle.neyse bende iyice ezberledim onu tabi 16 yaşındayım adam kolidordan geliyo bana doğru ben duayı okuyorum içimden adam yanımdan geçiyo ben adama doğru yavaşca üflüyorum. aaaaa adam bana takılmadan ilk defa geldi geçti.oleyyy işe yaradı dua. 2 saat sonra adamla bir kavga ,müdür,annem,adam,birbirimize girdik. o gun anladım ki dua çözüm değil, dua sadece içini rahatlatmak ve allaha ibadet etmek için var.kendi işini kendin göreceksin , hastaysan doktora gideceksin.araştıracaksın.okuyacaksın.bileceksin.elaleme ( ben ) malzeme olmicaksın yoksa acımasızca gülerle işte böyle. yada Haydar Dümen'e yazacaksın arkadaş :)
öperim gıdıdan.

astalavista dedi ki...

sexy pamuk ol sende !

manu dedi ki...

Şu Volkan K. da bir kıl oluyorum sormayın gitsin ben bu adamı niye sevemedim niye bu kadar yapmacık geliyor bilemedim neyse şanslıyım ki bu herifi hiç sebmiyorum.
Yapacak birşey yok.
Seval sağa sola üfleyen arkadaşlar
:D

SeV@L dedi ki...

Evren; Erkek kısmına yakışıyor ama :)

Astalavista; çok güldüm yine sayende :))

Manu; zevkler ve renkler tartışılmıyordu galiba :))

. dedi ki...

VOLKAN KONAK;
galiba manusal ile aynı fikirdeyim.
Sanki rock söylese daha yakışır gibi.karadeniz şivesi de yapmacık gibi duruyor.Zevkler tartışılmaz doğru gerçi.
güzel bir hafta diliyorum,
hamarat kedicik..

çingene dedi ki...

biraz abartılı olduğu doğru ama ben de seviyorum bu adamı garip bi şekilde yav.

göçmen ezmesi ne ki. benim duymadığım yemek olabilir mi ki, nerden bulup yesem ki? hıııı

SeV@L dedi ki...

Masal; Hamarat kedicik bu sabah farketti ki gecenin birinde yapılan ütüden hayır gelmez :)Çift iz yapmışım pantolonumu :)

Çingene; Yapayım ben sana yaw :))

manu dedi ki...

Ya bu rock mu söyleyecek asdasdas:D
o zaman da neydi ya onu adı?
nurcanım nurcanım diye dolaşan biri vardı biz lisedeyeken, onun kadar komik olur.
Ben tartışmıyorumkine sevmiyorun o kadar siz koşun koşun sarılşın bu hergeleye imza imza diye:D

Defter-i KebiR dedi ki...

Bir karadenizli olarak karadeniz müziği dinlenecekse Fuat Saka abimizi ilk sıraya koyarım. Ama Volkan abimizde güzel söyler:)
Ben ne zaman Türkiye'ye tatile gelecek olsam alıyorum elime makası (Katina'nın elinde makası, kesemeeeez yar kesemez;)
Yok burada insanlar doğallıktan yana ya kırkında pamuk nineler gibi dolaşan hatunlar var. Ama benim bir ablam var kiii, beni beyaz saçlarla gördü müydü, ertesine nikah masasına oturtur valla, heheheh!!!

SeV@L dedi ki...

:) Fuat Saka'yı ben de çok severek dinlerim.Karadeniz müziğinin yeri ayrıdır benim için.

40 yaşımda olsam ben de doğal bırakıp pambık nineler gibi dolaşabilirim ama daha yaş 25 :) Anne ve ablalar her bahaneyi insanı nikah masasına oturtmak için kullanabilirler. :)

Defter-i KebiR dedi ki...

Yooook bak ben otuzundayım kırk daha bi yakın bana, inan ki bizim memleket henüz bu kadar doğallığa hazır değel!
Hayır vekaletle evlenilseydi ablam vekaleti alır, adıma nikahı kıyardı inan bana :)

SeV@L dedi ki...

:)))) Çok şükür yok öyle bir şey. Yoksa yanmıştık. :)

manu dedi ki...

Ya valla üzülüyorum ben size hepinizle evlenecem ne kadar iyiyim değil mi,
Doğal nineler adasdada:D
Seval beni mi çok seviyorsun Volkan Konağı mı? allasen söyle : )

SeV@L dedi ki...

Manu; kırk katır mı ? kırk satır mı? allasen söyle :))))

manu dedi ki...

Kırk satır.Şimdi sen söyle.

SeV@L dedi ki...

Volkan Konak'ı. :))

manu dedi ki...

O on dakika vardı ya süresiz olarak uzatıldı.
-volkan dedi, ne oldu?
-numara yapıyor lan.

SeV@L dedi ki...

Aşk olsun Manu.
Senin yerin ayrı. :)

manu dedi ki...

Dur şunu "Senin yerin ayrı." kopyalayım yapıştırayım sağa solada kıskananlar çatlasın.