7 Ocak 2013 Pazartesi

Geçmem Bir Daha Kadıköy'den...

Her ne kadar çocukluğundan beri İstanbul'dan gitme, başka bir şehre yerleşme hayalleri kuran bir insan olsam da sevmediğim yanları da yok değil.

Mesela Kadıköy'ü severim. Sanırım İstanbul'da en sevdiğim semt. Fakat bütün hafta sonu açıköğretim sınavları yüzünden sürekli Kadıköy'den geçmek zorunda oluşum, gözümde uzayan yollar, bütüüüüünnn hafta sonu yakamı bırakmayan aksilikler sayesinde ondan da baya bir soğudum. Uzunca bir süre uğramam sanırım. Bu arada açıköğretimi yarıda bırakıp bitirmeme sebebimi de tekrar hatırladım.

Arkadaş Dudullu'lu insanım ben ne bok işim var Suadiye'de bir okulda!!!!

Ben üşengeç, tembel bir insanım. Belim ağrımıyor olsa yattığım yerde sağdan sola dönmem, bıraksalar bir milim yerimden kıpırdamam. Benim dedelerim falan hep koalaymış. Sabahın köründe kalkıp -ki ben işe gelirken bile o kadar erken kalkmıyorum- ebesinin nikahındaki okula sınav olmaya gideceğim. Bi de bu soğukta. Peh!!

"Ben bu okuma işini yine bırakırım üç vakte kadar" minvalinde bir his var içimde. :) Neyse bindik bi alamete. Gideceğiz gittiği yere kadar.


Çok yorgunum. Bu akşam eve gidince erkenden yatacağım.
(cümle tekrarı 153215846513, uygulama oranı 0 )

Tabi eve gidebilirsem bu kar yağışında. ühü. :(



7 yorum:

cem dedi ki...

insan bazen sağdan sola dönmeye üşeniyor değil mi?

oysa bazısına bi bakıyorsun sağda bi bakıyorsun solda, ne seriler :))

SeV@L dedi ki...

Valla öyle insanlara özenmiyor değilim. Bazen istiyorum öyle kıpır kıpır olayım. Özeniyorum ama sonra ona da üşeniyorum. Öyle takılıyorum tembel tembel :D

guguk kuşu dedi ki...

yoksa sen boğa burcu musun?

Sadece C. dedi ki...

İstanbul'dan kaçar halde taşınalı tam 4 sene oldu; hiç özlemiyorum. Ama birtek pofuduk kar yapınca ayaklarımın altından "gorf gorf" sesler çıka çıka sokaklarda yürümeyi özlüyorum.. Deniz de bir başka kurşuni gri olur İstanbul'a kar yağınca, benim için (üşenmezsen) tadını çıkart lütfen!

SeV@L dedi ki...

Guguk ben burcunun hiç bir özelliğini taşımayan bir oğlak burcuyum :)

Cerenmus bende gitsem ben de özlemem hiç burayı. Dün akşam trafik tıkanınca uzuuuunca bir yolu türümek zorunda kaldım. Kar ki çok severim her şey işkence burada. O kadar yoruyor ki insanı biraz tadını çıkarayım diyemiyorsun bile :)

G ü n e ş K i t a b e l e r i dedi ki...

bak sakın vazgeçme lan, tamam mı?

SeV@L dedi ki...

Cansu daha az evvel Emel'den aldım gazımı yürüyorum kararla :)

Durmak yok yola devam.