13 Haziran 2012 Çarşamba

Kayıtsız Başlık


* Daralıyom!

* Ben bu pembe metrobüs mevzusunu bir anlık bir heves sanmıştım. 80.000 imza toplanmış da Kadir Topbaş'a yollanmış bile.

* Bahçede oturma ve semaverde çay sezonu açılmıştır. Keşke bir de daha az çocuk olsaydı etrafta. Elini sallasan çocuğa çarpıyor arkadaş! Sonra anneleriyle uğraşıyorsun. Vay efendim niye dövmüşüz çocuğunu.   

* Dünyanın en tatlı, en hoş, en çekici kırtasiyecisi bizim kırtasiyecimiz olsa gerek.  Arayıp durmadan sipariş veresim, ofisi kırtasiye malzemesi doldurasım var. Olmadı işi kendisini ofise kapatmaya kadar da götürebilirim.

* Posta gazetesinin ilk sayfasında iki gündür Gülben Ergen'in poposu var. Bugünkü gazeteyi dünün gazetesi zannettim. Büyüklerimizin günler geçiyor yıllar geçiyor hiç bir şey değişmiyor bu ülkede diye şikayetlerini şimdi anladım. .

* Kafam kazan gibi.

* Yaz gelip de dizileri bitirince bir boşluğa düştüm. Bu gavurların dizisi bi de bizimkiler gibi de değil. Zaten 40 bilemedin 50 dakika, sezonun ortasında ara sonra bekle bir sene ki tekrar yayınlansın. Hele Game Of Thrones Nisan 2013'te başlayacakmış tekrar. Yuh be kardeşim! Yeni sezon başlayana kadar eskisinde ne olduğunu unutuyorum.

* Dövmüyorum canım kimsenin çocuğunu.

* Daralıyom!!



8 yorum:

cem dedi ki...

bi dövme eğilimi var ama sende belli: şarkı beğenmeyene de çakasın geliyor, şiddet yanlısı mısın nesin..:)))

aslında gazete yıllar içinde bazı şeylerin değiştiğini göstermeye çalışıyor bence: mesela gülben ergenin şeyi..:)

guguk kuşu dedi ki...

he he son espri harika: değişen güben ergenin şeyi:)
lan bide benim halime bak doçent olacak diye kendi şeyimi yırtmakla meşgulüm...

SeV@L dedi ki...

Evet birazcık şiddet yanlısıyım sanırım. Kabul ediyorum. Ama bu beni kötü biri mi yapar :))

Gülben Ergen'nin öncesini pek hatırlamıyorum ama bir yaştan sonra ister istemez değişir yani öncesi şahane olsa da iki gün en ön sayfada verilmezki arkadaş :))

Gugukum kuşummm ; yırt kuzum durma devam et. Yoksa sonra benim gibi kıçımı yırtmadım da oturdum büyüttüm diye ahlanır vahlanırsın. Zira şu sıralar şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler şarkısı dönüyor hep aklımın içinde . :)

Manusal dedi ki...

Ergen diye soyad mı olur ya ? Ben hep ona takılmışımdır. Zaten posta gazetesinde gördüğüm katadıryla o götün ergenliği falan kalmanış. Bence 80 000 imza toplayıp Kadir T.gönderelim adını Gülben Olgun olarak değiştirsin. Zaten imza kampanyası bundan daha önemli bir hususta değerlindirilir mi? Posta getesini günde üç posta okuduğum yıllar geldi aklıma ne israf ama...
Bir gazete neyine yetmiyor:)

Sadece C. dedi ki...

ahahahah yorum bırakmaya geldim, son yorumu okuyunca koptum, ne yazacağımı da unuttum.. :))) ben atarım imzamı :)))

Sadece C. dedi ki...

ay dur hatırladım.. önceki blog yazına da atfen sana bir dizi önereceğim; "an idiot abroad", oldukça keyifli. sanırım hoşuna gider :))

SeV@L dedi ki...

Manu çok haklısın bende Cerenmus gibi imzamı atarım bu konuda hiç acımam. :))

Cerenmus yeni taze kan arayan vampir gibiyken iyi oldu bu öneri :)Teşekkür ederim. Film, belgesel falan tüm önerilere de açığım belirteyim :)

guguk kuşu dedi ki...

ben de öyle tatlı bir kasap biliyorum:)
uzuuun boylu atletik vücutlu mavi gözlü ve bi de kumral..hem de kibar!
böylesi adamın kollesterolünü tavan yaptırır abi:)
anasını satiim bi de cüzdanda para kalmaz etin kilosu malumken.