6 Temmuz 2010 Salı

Bişeyler bişeyler...



* Kıskanıyorum


- Her gün güzel giyinebilen  kadını kıskanıyorum. Nasıl bir dolaptır o arkadaş hiç mi sıkıntıya düşmezsin, hiç mi uyumsuz giyinmezsin, nasıl bir insansınız siz ya? Ben sadece senede bir gün düzgün giyinmeyi başarırken, siz bunu her gün yapmayı nasıl başarıyorsunuz?


- Yazlık mekanda evi olan insanı kıskanıyorum. Hep istemişimdir "bizim" ve  "yazlık" kelimelerini aynı cümlede kullanabilmeyi. Çok kıskanıyorum yeminle. Bi yerim şişçek lan! 


Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Güsamettin Erdoğan'ı kıskanıyorum. Ben daha baba memleketine ayak bile basamamışken, 4 yılda 160 ülke gezmek ne demek arkadaş. Kıskanıyorum elimde değil.


- "Her ne kadar fotoğraf makinesi değil önemli olan göz arkadaşım!" diye atıp tutsam da güzel bir fotoğraf makinesi olan insanların hepsini kıskanıyorum. Objektiflerine sümük sürmek istiyorum. 


- Koala'ları kıskanıyorum. Panda'ları da. Hayvanları tek işi tembellik anasını satayım. Hadi bunları geçtim adı tembel olan hayvan var yahu. Hayat bunlara güzel.


- Her zaman haklı çıkabilen, herkese şraakk! diye laf yapıştırabilen, bir markette, bir mağazada ufak bir anlaşmazlıkta bile olay çıkartıp car car bağıran insan! Seni de kıskanıyorum yeminle bak. Allah belamı versin ki.


Hakkı Bulut'un benim için söylüyor ; Henüz üç yaşında bir kardeşin var seni ondan bile "kıskanıyorum"


- Geçen akşam bir hatun ile tanıştım "kaç yaşındasın sen?" diye sordum. 36 dedi. "Eee ne var bunda?" diyenler olacaktır. 36'da bir şey yok. Sorun 36 yaşındaki hatunun 18 yaşında gözükmesi. Şaşkınlıktan dibim düştü. Kıskanıyorum arkadaş ben bu minyon tipli insanı. 25'te 35 görünürken ben onun 35'ken 15 görünmesi halasının 75'e göz dikmesi, elimdeki paranın 3/4'üyle hiç bir şey alınamaması. Kıskanıyorum lan! bu nasıl bir genetik ! dna'ma osurayım!


- Dolabında kıyafetleri her daim düzenli duran insanı, pijamalarını katlayan insanı kıskanıyorum. Nasıl bir insansın lan oğlum sen? Ne ara katlıyorsun o pijamayı? Nasıl oluyor da 7/24 düzgün kalıyor  o giysi dolabı? Ben dolabı Pazar günü düzeltiyorum Salı günü içinde kayboluyorum yahu.


- İstanbul'dan başka yerde yaşayan insanları kıskanıyorum. Şanslı keretalar siziiii!!


- Geçen sene de Placebo konserine gidenleri çok kıskanmıştım. Grubun malzemelerinin yüklü olduğu tır sınırdan geçemeyip konser bir gün ertelenince " Allah'ım inşallah hiç olmaz o konser, kızıp giderler buradan ben gidemiyorum kimse gidemez inşallah"  diye dua edip üç kulhuvalla bi elham okumuştum. Gökten kemik yağmadı tabi.


- Millet vekilinin maaşını kıskanıyorum. 4. seneden sonra emekli olmasını kıskanıyorum. Bunları koalalardan çok kıskanıyorum. 4 sene ne ki lan! Ben 5 senedir çalışıyorum 5 kuruşum yok anasını satayım!


- Tatil yapabilen insanı kıskanıyorum. Hayatında adam akıllı tatil yapamamış biri olarak her yıl düzenli tatil yapan, bronz insanı kıskanıyorum. Özellikle Eda Taşpınar'ı.  






Bunlar kıskandıklarımdı sırada "ölmeden önce ıslak meşe odunuyla dövmek istediklerim"in listesi var. 







8 yorum:

manu dedi ki...

Of bu gün ne güzel yazılar yazılıyor lan.
Kıskanç karı ne olacak senin bu halların: )

Seval dedi ki...

Bilmiyorum ne olacak bu hallarım :)
Tedavisi var mı ki Manu? :)

geveze baykuş dedi ki...

hayvansın!
çok özledim lan...

SeV@L dedi ki...

Hayvanım ama hangi hayvan onu bilelim önce bi :)

Kuşum sen Ankara'dayken daha sık görüşüyorduk. :) Ah İstanbul işte :)

geveze baykuş dedi ki...

ha bi de, kedi hayvanısın tabi, gönlümün sultanı olan :PPP

geveze baykuş dedi ki...

2 hafta önce haftasonu malum ülkeden malum ziyaretçim süpriz yapıp geldi, o gittikten sonra eşşekdüşüren ateşi öksürük... 3 gün işe gidemedim evde yattım, serum içi antibiyotik vs... bu ara maşallahım var burnum boktan çıkmıyor! daha bi kısım cingen yavrusu görmeye falan gidicez senle, çok işimiz var da bi organize olamadık anasını satayım. işin gözü körolsun, her allahın günü de 8de çıkılmaz ki!

Defter-i KebiR dedi ki...

Şimdi her gün pijamasını katlayan tiplerden biri de senin gibi dağınıklerı kıskanıyorsa n'olcek misal? Hani eve gelip eşyalarını oradan oraya savuran insanları da kıskanırım ben, sona birşey, epi topu birşey giyilebilir bir kere ama on şey denenir ya ben o deneyeni de kıskanırım. Onlar ki eşyalarını katlamaktan acizdirler belki ama on kez kıyafet değiştirmekten üşenmezler, ben o tipleri de kıskanırım. Benim ne giyeceğim daha kalktığımda aklımdadir, kalkar ve giyerim. Dolabım istisnalar harici heeep topludur, daha bunun bir yararını görmedim. Ben aradığımı bulamam ama benim Balım elini giysi dağına bi daldırır, kendi dağınıklığında istediğine ulaşır???

Ben kendimi bu düzenle sıkıcı bulurum, odamı ziyaret edenler buna hayrandır!!!

Ama yapım budur Sevalim ben sadece dağınıklıkta yaşayabilenleri kıskanır dururum :(

SeV@L dedi ki...

Benim saçlarım kıvırcık olduğu için düz saçlıları hep kıskanmıştım. Özellikle çocukken, şimdi çok seviyorum orası ayrı. :)

İnsan kendinde olmayınca iyi de olsa kötü de olsa kıskanıyor işte :)Açgözlülük, hepsi benim olsunculuk mudur? Nedir ?