4 Haziran 2010 Cuma

Ortaya Karışık



- Bir daha yapmamalı; gece saat bir olmuşken, yorgunluktan ölmek üzereyken üstelik, oje sürmeye kalkmamalı. Çünkü sonuçta tırnaklarda sürrealist bir çalışma oluyormuş. Bu da anca sabah farkediliyormuş. Her şey için çok geç oluyormuş sonra da.

- Bir arkadaşım daha bu hafta sonu evlilik kurumuna giriş yapacak ben de kendisine şahitlik edeceğim. Etrafımda bekar insan kalmadı yahu!

- Evlenmeleri hadi neyse de üstüne bir de çocuk yapanlar bile var.

- Şehit haberleri geldikçe nefesim kesiliyor. Gazete okuyamıyorum artık. Eskiden de olurdu ama şimdi daha fazla. Çünkü üç kuzenim asker. Biri doğuda, biri doğuya gitmek için eğitimde. Bu ülkenin doğusu niye hala yaralı bir uzuv gibi kanıyor durmadan? Kesip atmayı düşünmek yerine neden iyileştirmeyi denemiyoruz ?

- Badem'in Kalpsiz şarkısının akustik versiyonu yani Gülçin Şantırcıoğlu düeti, Özlem Tekin düetini döver.

- Ben var ya ben... İki hafta önce hamile arkadaşımla doktor kontrolüne gittim. Anne karnında bir bebek gördüm ve bayılmadım. Çok da kötü değildi. Utanmasam güzeldi bile diyebilirim.

- Gülçin Şantırcıoğlu dedim de Elveda Rumeli öyle birden bire bitmeyeydi keşke. Ailece oturup güldüğümüz, hüngür hüngür ağladığımız ender dizilerden birisiydi. Seviyorduk onları.

- Saçımı kestirdim ve bu kez çok beğendim. Son iki senede belime gelen saçlardan, kasap kuaförüm yüzünden ensemin açıkta kaldığı saçlara geçiş yaptım. Arada sarışınımsı bir şey oldum falan. Daha da saçımla uğraşmam!!! Artık oldu siyah ve ensem kapalı. :)

- Kemençe, tulum sesi duyunca mest oluyorum, sahiden kanımızda bir vitaminmidir bu lazlık. Çocukken falan bizim evde dinlenmezdi aslında dinlendiğinde de tahammül edemezdim ama şimdi bazen bütün günü onları dinleyerek geçiriyorum. Gökhan Birben'i de tek geçiyorum. Aslında O'dur bana sevdiren bu müziği.

- Bırak gitsin, gitsin artık götürsün mektupleri leri leri 


- Akşamleyin kına gecesine gideceğim fekat akşam giyeceğim göynek sırt çantamda kırış kırış olmuş. Kırışmayan gömlek istiyorum!

- Ben Ege türkülerini de çok severim. Ege'lilk nereden bulaştı ki?

- Tartışma programlarını niye o kadar geç saate koyuyorlar ???? Ümit Zileli programdan sonra şu an adını hatırlayamadığım Vakit Gazetesi yazarını dövdü mü acaba ? O değil de program esnasında çatır çatır kavga edip reklam arası olunca ne yapıyor onu çok merak ediyorum. "- Kuzum nasılsın valla düştük program derdine soramadım hatırını. Çocuklar nasıl? - ahaha önemli değil şekerim ellerinden öper çocuklar." gibi bir muhabbet dönmüyordur değil mi?

- Bu arada dün akşam hayatımın aşkını buldum. Canımı acıtmayan, rahatsız etmeyen hem de güzel sandaletlerim var artık. Bu yaz ayaklarım rahat edecek gibi. Çok mesudum lan! Göbeğim müsade etseydi zıplardım bile sevinçten. :P

- Bazı insanlar var ki onlarla aynı dili konuştuğuma, aynı toprakların insanı olduğuma çok seviniyorum. Mesela hep söylerim Feridun Düzağaç'la aynı dili konuşmak benim için büyük bir mutluluk. Bir de Zeki Müren var ki O'nunla aynı ortamda bulunup, canlı canlı dinleyen insanın bile önünde saygıyla eğilirim. Zeki Müren ya...

- Önümüzdeki futbol sezonunu daha iyi takip edeceğim. Futbol işini daha iyi öğreneceğim. Zaten sezon başladıktan sonra akşamları evde Lig Tv dışında bir  şey izlenmiyor. En azından iddaa falan oynarım işime yarasın değil mi?

- Bekle beni Sinop! Bu yaz, olmadı sonbaharda mutlaka görüşeceğiz. Fındık toplama zamanı dışında her zaman olur aslında. Ne gıcık iştir o yahu ıyk!

- Hiç bir şeye üşenmem cep telefonu şarj etmeye üşendiğim kadar. Bitmeyen pil istiyorum!!!

- Her morning elegance şarkısı ile kafayı bozmuş durumdayım. Yatıyorum beynimin içinde, kalkıyorum beynimin içinde... lay lay lay :)

-  Aklımda bir kaç şey daha vardı ama aklıma birden sigara içmek düştü diğerleri kayboldu.

- Ayırın kavga yapanleri leri leri... 

5 yorum:

ebruli günce dedi ki...

:))
Aslında çok şey yazcaktım da halim dermanım yok hastayııımm,ama söylemeden de geçmek istemedim.
Egeliliği geçen sene Artık Sevmecem Gariyi dinletirken ben bulaştırdım sana :D
Ay lav yu canım
ne derdi kuşumuz
hadi öpenziii

SeV@L dedi ki...

Ebruli; Geçmişler olsun kuzum neyin var? Ege türkülerine sevgim çocukluktan var ama tabi ki o şarkıyla perçinlendi. :)))

Masal; Bakıyorum da gülüp geçiyorsun artık :)

. dedi ki...

ÇİFT YANAKTA ÇİFT GAMZE...:)))

Phantom of the Cinema dedi ki...

saçlarıma bakmayın otuzuma basmadım...

İntikam soğuk yenen bir yemektir... Pazartesiyi bekleyecem ben intikamımı almak için. Seni pazartesi sendromunu yaşadığın sırada vuracam... Ha ha ha... Öyle bir intikam ki bu. Kurtulamayacaksın. Artık senin için hiçbir şey aynı olmayacak...

Yorganda kene var...OOohhh... Söyleyin sizde ne var?

SeV@L dedi ki...

Hadi bakalım Onur bey, hodri meydan!!

:)))