17 Haziran 2010 Perşembe

Ayhhh Çok Sıcahkkk

- Gün geçmiyor ki yeni bir evlilik haberi almayayım. Dün yine bir arkadaşım "evleniyorum" dedi. Bu arkadaşın ağzından böyle bir kelime çıkmasını hiç de beklemezdim. Şaşırdım birden.Ne oluyor arkadaş evlenen evlenene. Başbakan evlenene yardım sözü mü verdi? :) Bir de "artık sıra sende keh keh keh"  yapmıyorlar mı deli oluyorum arkadaş. 

- Çok çalan telefona "manukyan'ın telefonu gibi" derler ya hani. Heh bizim de kapı zilimiz de aynı hiç susmayan telefon gibi ben de bu nedenle kapımıza "manukyan'ın kapısı" ismini verdim. Her akşam da misafir mi olur lan! Onlar gelmezse de biz gidiyoruz işin kötüsü. Mecbur gidiyoruz yoksa annem sağolsun dır dır dır dır dır dır... 

- 7 cücelerin "Huysuz" olanı gibiyim bir süredir.Canlı/cansız, hayvan/insan ayırmadan herkesle ve her şeyle kavga ediyorum. Pazartesi günü çekmeceyle olan kavgamda ayak baş parmağım gazi oldu ama intikamımı alırım elbet!

- Sevgili Kankam, peduculus humanislim, kızıl kafacım, şuursuz tosbacım, bok böcüğüm  burnundan bir ameliyat geçirdi. Doktor ameliyattan önce "iki gün yatar kalkarsın önemli değil yaaav" dedi. Kız bir haftadır kendine gelemedi. Ne yaptıysa o kadarcık burnun içinde. Yalancı doktor.Kınıyorum seni!!

- Özlem'im ne zaman yanıma gelse mavi ojelerine bakmaktan, ne konuştuğunu duymuyordum. Çok güzel görünüyordu. Kuzucum bana da almış aynısından. :) Çok mutlu oldum len :)) 

- Hep kış olsa hiç şikayet etmem yeminle. Kutuplara mı yerleşsem ne yapsam?

- Dün arkadaşım rezil bir otobüs anımı daha hatırlattı. Aslında hatırlamadım, hatırlamak istemiyorum bu kadarını da yapmış olamam herhalde. 

- Tam da futbolu sevmişken bu vuvuzela mevzusu çıkmasa olmaz mıydı? Şimdi bu Türkiye'deki maçlarda da çalınacak. Benim futbol hayatım da böylece bitecek. Cidden nefret edilesi bir ses. Tiskiniyorum..

- Penguen'in bu haftaki kapağı süper. 

- Taktım mı tam takarım arkadaş. Kusana kadar dinleyeceğim 





4 yorum:

Phantom of the Cinema dedi ki...

22 Temmuz'daki Cranberries konserine kadar ben de 3 öğün dinlerim bu şarkıyı bak...

Futboldan soğuma vuvuzela yüzünden. Nedir yani iki öttürürler vuvuz vuvuz diye biter gider.

penguen'in kapağı hakkaten süper.

Otobüs anını rezil diye tanımlamışsın ama paylaşmamışsın oldu mu şimdi? cık cık cık

SeV@L dedi ki...

01:21 de ve şarkının sonuna doğru bir gitar sesi var ya ona bayılıyorum. :)

Önümüzdeki sezon için sıkı bir futbol seyircisi olma planım var hatta bir takım tutup sıkı bir taraftar bile olabilirim. Tabi maçlarda bu ses olmazsa. Öyle böyle değil çok gıcık oluyorum. Damlayan musluk sesi kadar gıcık.:/


Çok da büyütülecek bir şey değil aslında. Otobüse yetişemeyen birisi durması için otobüsün kapısına vurmuş. Bende - kimmm ooooo demişim :/ yapmışım bunu. Kendimde değildim akbilime ilaç atmışlardı. :P

Phantom of the Cinema dedi ki...

Trabzonspor'u tut. En güzeli. 61. dakika dışında tribün şovu da yok. kafa da şişmez.

Phantom of the Cinema dedi ki...

Bu arada otobüs anın da iyiymiş. Büyütülecek bir yanı yokmuş hakkaten ha. :)

Eğer o otobüse binmeye çalışan genç ben olsam, "kaptan boşver sen devam et ben gelmeyeceğim" derdim kapı açılınca.