22 Eylül 2009 Salı

“Tamam Pollyanna’nın katili benim, sevmiyordum kızı ne yapabilirim. Hep mutlu hep mutlu bir yere kadar çekebildim. Sonra yedi cüceleri, yedi tepeli şehrim İstanbul’un ayrı ayrı tepelerine konuşlandırıp dilencilik yaptıran da, Pamuk Prenses’i geneleve satan da benim, ne yapabilirdim geçim derdi, yolumuzu bulalım biz de değil mi?


Yaptım pişman değilim...


Ama arebesk şarkılar söleyip Clara’nın eski tekerlekli sandalyesinde dilenciklik yapan Heidi’den sorumlu değilim, onu başkasına sorun. Ayrıca He-Men’in, Külkedisi’nin şarkıcılık yaptığı pavyonda garsonluk yaptığını da yeni duydum. Evet Külkedisi de pavyona düştü. Ayak fetişisti Prens manken bir kız için terkedince pavyonlara düştü yavrucak, üvey anne ile kardeşlerden de hayır yok tabi. Hee..Bu arada geçen gün Şirine’yi tangasıyla görüntülemişler. Şirin Baba desen ayyaş oldu çıktı...Daha neler neler...”

Bayramlar çocukluğu anımsatır. Çocukluk güzel anıların yanısıra kötü anıları sürükler.

İlk defa kızgınım O'na. Çok kızgınım hemde. Çünkü çok ihtiyacım var O'na. Birilerinin gerçekten yanımda olmasına.

Niye bu kadar erken gittin sen? Niye?

9 yorum:

creep dedi ki...

biz neyiz?
biz neyciyiz?

SeV@L dedi ki...

O başkaydı. Herkesten çok başka. Bir gözü bile farklıydı diğerinden. Biri mavi, biri kahverengi bakardı. :)

çingene dedi ki...

şahsen ben de gıcık olurdum o uyuz pollyannaya. koltuk değneğine bile sevinmek neyin nesi lan?
bi de bunun türk filmi versiyonu hep benim aklımda. galiba o ayrı bi sakatlık kattı benim pollyanna imgelemime. hani köyden gelir. adını da unuttum. ayşe miydi, zeynep miydi. cadı gibi bi teyze. bu adı neyse pollyanna bozması sevgi kelebeği şeklinde herşeyde bi iyilik bi güzellik bularaktan salak salak gülümser dururdu. ayyyh. ellerine sağlık.

şirine konusuna hiç girmiycem. kocca köyde tek kadın ne de olsa. günahı boynuna. neler diyolar. tu tu tu evlerden uzak :-P

ebruli günce dedi ki...

elin değmişken woltranı da parçalasaydın da bir daha bir araya gelemeselerdi,she ra ya nolmuş duydun mu peki????

SeV@L dedi ki...

Çingene; Benim hayatımın filmidir o :))) Hayat sevince güzel lay lay lay kuşu taşı sevin lay lay lay diye şarkılar söylerdi çarşıda pazarda :))) Korkunç ya :))) O'nu da tek kurşunla vurmak lazımmış vakt-i zamanında :))


Halimcegünce; Woltran'ı pek severdim ben elleşmedim onlara. Ama geçenlerde duydum kocaya kaçmış She-ra :)Evli beş çocuklu adama hemde :)

Yabancı dedi ki...

Mutlu olmak sana bağlı
kendini kullandırmazsan herşey yolunda ilerler

SeV@L dedi ki...

Yabancı; Anlamadım.

creep dedi ki...

yabancı aranıyor.
gevezeye sarktı olmadı.
şimdi sizlere takılıyor!

geveze baykuş dedi ki...

saçlarını kuleden sallayıp odaya herif atan rapunzel yosmasından da behsedilmemiş :)

üvey anası mıydı kimdi bunu kapatan, varmış bak bi bildiği. kapattı bu kadar zaptedebildi, kapatmasa zürafa sokak'tan toplardı artık :P