8 Temmuz 2009 Çarşamba

Tahrik Olan Var Mı?


Erkekler için Barbie. Kadın kısmısı için de Action Man'in fotoğrafını koydum. Bakın bakın da tahrik olun diye.

Hep söylüyorum.
Başımıza ne geliyorsa hepsi, cinsel açlıktan.


3 yorum:

BEYAZ TUVAL dedi ki...

Aslında bu tür açıklamaların haber değeri taşıdığına inanmıyorum. Klinik vaka olabilir ancak.

Biraz da basın pompalıyor bu saçmalıkları... Yer verdikçe bir şekilde öne çıkıyor ve gündem oluyorlar. Asla tasvip etmiyorum.

Fedrus dedi ki...

Fanatizm dinsel,etnik,milliyetçi, sporsal ve benzeri temellere dayanabilir. Hangi temele dayalı olursa olsun temel karekteristiklerinden en belirgini; akılcılıktan uzaklaşırken saldırganlığının artmasıdır. Ölçü bazı durumlarda o denli kaçar ki; dışardan bakıldığında "yok artık bu kadarda olmaz" dedirtebilir. Fanatizm'in her türlüsü, sporsalı da dahil insanlık için tehlikelidir. Akıl dışılığın ne kadar taraftar toplayabileceği ve tehlikenin boyutlarını kavrıyabilmemiz için tarihe ve etrafımıza dikkatlice bakmalıyız. Basının bunların çoğalması üzerinde bir etkisi olabileceği savıyla görmezden gelmeye çalışmak fanatiklerin çok işine gelen bir durumdur. Bu nedenle rasyonalizm her zaman öne çıkarılmalı ve fanatizmin her türlüsü ve bize en hoş gelenide dahil karşı çıkmalıyız.

geveze baykuş dedi ki...

senin blogunu okuyorsa ekranı falan yalamıştır şimdi cüppeli! hasta bunlar ya, kesinlikle toplumdan izole edilmeliler, acilennn!