27 Temmuz 2009 Pazartesi

Olaya Bir De Görsel Açıdan Bakalım


Şerefinize...

Boynu bükük güller...

Sizin için....

Ortaya karışık.




24 yorum:

ayça dedi ki...

:)))

creep dedi ki...

yaşam koçuyuz ya, sabahın köründe aradık. Heladaymış. Sonradan bir daha denedik, çıktı tlf.na. Bir şeyler söyledi anlamadım. Anladıklarımdan sadece odasını biriyle paylaşıyormuş konuşamıyormuş, çekirgem. Len bu eller kim dedim. Sev@l ve Ayça'yı Facebook'tan görmüştüm. Eee seni ve Sad'ı zaten biliyorum. Ama eller olunca çıkaramadım. Herneyse sonradan kimin kim olduğunu söyledi. Yaa kızlar biraz ellere bakın. Erkekler ilk önce ellere bakar. Kısa tırnaklar güzeldir de biraz oje sürün veya cila sürün. Ayça'nın saatini beğendim. Sporcu olmasından dolayı zamanında ellerine iyi bakmış. Ama tırnaklarınız bakımsız. Birde aynı saatlerde ben köy kahvesinde o maçı seyrediyordum. Kulaklarım çınladıysa gürültüden pek anlamamışımdır.

edaliminyeri dedi ki...

Sev@lllll...
Tamam tamam aynı odada hatta aynı kanepede yatırcam sizi söz...:))
Yeter ki gelin...
Valla bak, söz dedim...

SeV@L dedi ki...

:) tamam şahsen ellerim biraz bakımsızdı kabul ediyorum oje sürmeyi unuttum (illa birşeyleri unutacağım) ama ben ellerime bakan erkek görmedim. Genelde baktıkları yer... Neyse... :))) Sende var ya popstar alaturka jürisi gibisin herşeyi eleştir illa kusur bul :))

SeV@L dedi ki...

:) Edalımmm bak söz verdin :)
Sonra caymak yok sözünden. :)))))

creep dedi ki...

ben önce ellere bakarım sonra da her Akdenizli erkek gibi göZüne bakarım:))))

edaliminyeri dedi ki...

Tamam canım, şimdiden ayırdım kalpli çarşaf ve yastıklarınızı...

ayça dedi ki...

tatil dönüşü diye bakımım fulllll. manikür pedikür hepiciği tamamdı.üstüme alınmıyorum bilesiniz :)))

hera dedi ki...

elleriniz de süper siz de ...creepp vayyyyy dönmüşün tatillerden amanın da amanın:)))

allasen söyleyin...o kadehin paylaşımcılarını kim olarak belirlediniz:)9 haDİ konuşun bakiiimm..adını anmadığınız varsa küssün nihohohahoha..:)böölece nifak tohumlarımı serpiştireyim..harbii heraa dediniz mi mesela :)))

SeV@L dedi ki...

Creep; "GöZüne" bakacaksın tabi. :)))Allah'tan ofiste yalnızım bu kadar çok sırıttığım için kesin patronum kovardı beni. :)))

Edalımmmmm :)) Seviyorum seni. Süpersin. :)))

Ayça; alınma tabi :))) yarası olan gocunuyor misal ben :))

SeV@L dedi ki...

Hera;
Aslında Hera seni pek konuşmadık ya hatta ben ya Hera'da iyi kız falan diyecek oldum. Hera kim ya? dediler tanımadılar bir süre. :)))

Şaka bir yana senin de yanımız da olmanı çok istedik. Senin şerefine de kaldırdık bardaklarımızı. Kulaklarını çınlattık. Ayça'nın dediği gibi boyunu uzattık baya :))

Bir gün temsili bardak yerine beşinci el olarak yer almanı diliyorum fotoğrafta. :))

creep dedi ki...

umarım ben olmam o bakımsız ellerin arasında:(((

SeV@L dedi ki...

Creep; Umarım bakımlı ellerinle bir gün sen de olursun aramızda da utandırırsın bizi. :))))

geveze baykuş dedi ki...

baykuşunuz heladan sesleniyor: bana bak koç, yemezler canım! önce ellere bakarmış haspam, hah hayyyy!

kızlar ya, yazamadım hala ama, tadı damağımda kaldı, doyamadım yeminlen bak!

bi daha yapalım len, habire yapalım hatta. daha kocaların kulakları kral midas'a dönmemiştir, az daha uzatalım. hera'nın boyuyla bir olsun eşşeklerin kulakları da :)))

bu defa elinizi ayağınızı süsleyip gelin de, yüksek sosyeteden ziyaretçilere irezil ürüsva olmayalım :)

bu arada, nedir len bu çarşaf olayı?

SeV@L dedi ki...

Kuşum Edalım bizi davet ediyor Bodrum'a ama ayrı yataklarda yatarsınız diye şart koşuyor. :) Ben de ayrılmam Baykuşumdan kardeş kardeş yatarız biz beraber dedim. :) O da sağolsun temiz çarşaf falan hazır etmiş biz geleceğiz diye. Onu diyor. :)

geveze baykuş dedi ki...

oh oh, pek güsel :) zaten benim sırt çantasında ist.dan kalma pikini ney de var. hadi madem, yarın sabah bodrum otogarda buluşalım :)

edaliminyeri dedi ki...

Geliş saatinizi tam bildirin de ona göre karşılayayım sizi fıstıklar.Yani organizasyon filan...:)) Heyecan yaptım iyi mi? Bikiniyi dert etmeyin ben de çok, bulursunuz zevkinize göre nasılsa :)) Bedeninizi getirin yeter...

geveze baykuş dedi ki...

ya hakkaten eylül sonunda bi haftasonu kaçsak mı? cuma gece binsek, cts sabah insek, pazar gece binip pzt sabah direkt işe gitsek... biraz telef oluruz ama, olsun be. gitsek mi yav? bak ben de heyecan yaptım şimdi :)

edaliminyeri dedi ki...

Düşünmen hata....

sweetycursee dedi ki...

bende kalpli çarşaf isterim ama ayrımcılık olmasın.. ben çocukların odasında yatarım iyice çocuk hissetmeye başladım sayenzde zaten kendimi hiç yabancılık çekmem hatta siz gidin için fln ben çocuklarla evcilik de oynarım iyi mi=????? :)

SeV@L dedi ki...

Kuşum; biraz telef olmak mı? İyi misin yavrum sen? :))) Biraz :)) Len yollarda mındar olur gideriz. Kireçli kuyulara gömerler bizi. :))) Geniş zamanda gidip Edalım'ı bezdirene kadar kalmak lazım. :P

Sweety; Ya sen bırak çocukları biz seninle koca bulmaya çıkarız. Onlar da oturur kocalarını çekiştirirler. :))))

geveze baykuş dedi ki...

çekiştirecek koca da kalmadı ki bende yav :) iyi de oldu, bakmayın. yeter ki canım istesin, çekiştirecek bi şey illa bulurum ;)))

sweety, gidişini iyi görmüyorum kuzucuğum. korkarım sen çabucak evlenecek ve hemen çoğalacaksın. derhal ankara'ya bir bilet, seni 1 ay kampa alıcam. masraflar benden, vatana millete faydam olsun, sevap hanem kabarsın :)

sweetycursee dedi ki...

ama bukadar çelişki fazla bana :) bodrum sokaklarında koca aramak ve ankara semalarında kampa girmek arasında bi seçim yapmakkkk cevap belli gibiii.. ama düşünüyorum da koca bulmak da ömür boyu kamp gibi bişey mi heyy noluyoruz evlilik düşmanı mı oldum ben .. :)

hera dedi ki...

laaaan baykuuşş çoluğun çocuğun aklını çelmesene bbeeeee