24 Temmuz 2009 Cuma

Bütün Kızlar Toplandık, Toplandık, Toplandık

Günlerden Çarşamba;

Baykuş İstanbul semasında uçuyor bir kaç gündür.Perşembe günü dönecek memleketine... Bu Baykuş öyle bir yaratık ki insan onun yakınında olup durmadan kucaklamak istiyor.Yazılarının hissettirdiği bu fakat yanındayken de aynı şeyi hissediyorsunuz. Çarşamba günü organize etti blogcu hatunların İstanbul semalarındakilerini. Perşembe buluşuyoruz dedi.



Tamam buluşalım. Kimler var? Sadberk, Ayça, Baykuş ve ben.Tamam Baykuş'u zaten daha önce gördüm. Sadberk; var tabi muhabbetimiz ağır başlı aynı zamanda içine bir deli taşıyan bir hatun gibi sanki anlaşırız.Eeee Ayça ? Pek okumadım da yazılarını, muhabbettim de yok. Kaynarız arada herhalde bir okuyalım yazılarını.



Hımmm ne zamandan beri yazıyor? İlk yazıya bi bakalım. Ehehehe güzelmiş. Öteki sonra öteki derken hepsini okudum. Sevdim bu hatunu ben.



Günlerden Perşembe;

Çok heyecanlı bir gün. Endişeli bir gün de denilebilir. Endişe birbirimize ısınabilir miyiz? Konuşma sıkıntısı çeker miyiz? yönünde.

Bizim dışımızda kalanlardaysa endişe farklı yönde.Örneğin kankamla telefonda konuşuyorum;

-Blogcu kızlarla buluşacağız bugün?

-Ulennn nereye gidiyorsun ya bunlar fuhuş mafyasıysa ya seni kötü yola düşürürlerse?hehehehe



Buluşunca anladım ki herkes aynı muameleyi görmüş etraftakilerden. Çok şükür ben Mahmut çıkmadım. Onlar da fuhuş mafyası. :)



Üstüne üstlük çok şahane hatunlar. Bonus durumu bir nevi. :)



Baykuş'la Üsküdar'da buluştuk düştük Bostancı yollarına. Sadberk ile Ayça'yı beklettik biraz. Aslında ben işten çıkmadan önce erken gideriz hatta oturacak yer bakarız diyordum Sadberk'le yazışırken ama... Yok hiç ön görüşlü birisi değilim.



Sessizlik olupta kız çocuğu doğmasına hiç müsade etmedik çok şükür. :)) Orada maç izleyenlerin gürültüsünün içinde herkesten farklı bir dünyadaydık sanki. (çok garip birşey len:))



Neyse uzatmayayım şimdi geleyim benim gözümden diğer hatunlara.



Baykuş; O'nu yazılarından tanıyan herkes eminim deli dolu, sempatik, cana yakın, hoş muhabbet bir insandır tahmini yapıyordur. Öyle de... İşte o birbirinden güzel insani özellikleri çok güzel bir kadının bünyesine yerleştirin. Alın size Baykuş. Allah boş vaktine rast getirmiş O'nu yaratma işini.



Sadberk; Bir yandan deli, bir yandan ağırbaşlı. :) Telefonunun şarjı bittiğinde sanki ağzından bir küfür bile duydum. Bilgili, oturaklı ama bir yandan küfürbaz, O'nda herşeyden biraz var. Kadın cinsinin en sevdiklerimden. Ayrıca bir sürü yol katedip beni evime kadar bıraktı ve beni bir kabustan kurtardı. (Daha önce kötü bir tecrübe yaşadığım için çok tırsıyordum açıkcası eve minibüsle dönmekten.) Allah tekerine zeval vermesin. :)



Ayça; Henüz ilk dakikalarda pat diye "ben Seval'e gıcık oluyordum" diyen şahıs. :)) Hafiten bir dumur geçirmeme neden olan şahıs. :) Ama açık sözlü insan iyi insandır. Öğrendiğim en temel şeylerden birisi. Kahkahasına hayran olduğum. Aslında bir bütün olarak pek sevdiğim şahıs. Hele ki, "bir isteğiniz var mı?" diyen garsona "çok isteğimiz var canım ama sende Alaaddin'in cini değilsin ki?" diyerek garsonun bir süre mavi ekran vermesini sağladı ya içimden önünde saygı duruşuna geçmek geldi. Süper bir kadın. Süper kadın Ayça. :)



Bu üç hatundan öğrendiğim; asla evlenmemem gerektiği. :) Bir de toprak olma mevzusu ki o konuya girmeyeceğim. (Annem duysa bir daha görüştürmez sizinle vallahi:))



Çok eğlendim, çok güldüm. Hatta bir iki kere biramı püskürtmeme ramak kaldı zor tuttum kendimi. Her konuştuğumuzu anlatamayız tabi. :))



Hesap konusuna gelince, hadi Sadberk'in acelesi vardı ama sanırım benim aklım da mutluluktan kıçıma kaçmıştı o sıra. Sonra durum uykumu da kaçırdı ama borç kısmına yazılmasını talep ediyorum. Borcuma sadığımdır mutlaka ödeyeceğim. :))


Fotoğraflar pazartesi çünkü onları da iş yerindeki bilgisayarda unuttum. Birgün de kendimi bir yerde unutacağım. Ölüme terkedeceğim bu unutkanlığım yüzünden. :)

7 yorum:

edaliminyeri dedi ki...

Ha yani bu gözümüze gözümüze sokma durumları pazartesi de devam edecek...
Gerçi daha Günlük
tutan Baykuş versiyonu olacak bi de değil mi?
Heraaaa gel seninle acil durum planı yapalım.....
Sweetyi de alırız....

****
Evlilik konusuna gelince....pas, deme hakkını kullan aklın varsa:)))

ayça dedi ki...

sevgili seval,
mektubuma başlarken yanaklarından öpüyorum öncelikle. ya gerçekten gıccık değilim gayri, aslında niye olduğumu bile bilmiyorum. Tuhaf zamanıma denk gelmişin :)) seviyom seni walla bak. hönk yaptığım için de üzüldüm şimdi keşke yavaş yavaş söleseymişim. :)) bu arada güzel akşam için tsk...
not: beni de unutma ( imza toprak ana ) :)))))

sad dedi ki...

:))))
ne güzel anlatmışın ya hepimizi tek tek. öpüyorum seni güzel yanaklardan.
ve iyi ki de tanımışım hepinizi.

hera dedi ki...

napalııııımmm hııı naaapalımmm..çok da merakdaydık..çok da kıskandık ha ha ha..çok da ...çok da.....eda................nolucaaaz biz..artık bunlar 7345 gün yazarlar bunu..pazartesimizi yeterince pazartesi değilmiş gibi en pazartesi yapacaklar ...dil çıkaran ve tüküren ikooooonnnnnn...

SeV@L dedi ki...

Hera; Tükürmesene yaaa :))))

Ayça; toprak anayı nasıl unuturum. Beynime kazıdınız len. :))

Sad; Ben de öyle düşünüyorum iyi ki tanımışım sizi. :))

geveze baykuş dedi ki...

kız ne bu iltifatlar? okuyan aramızdaki aşkı anlayacak, körolmayasıca!

ama çok güzeldi beeee!

sweetycursee dedi ki...

bi acil durum planı varsaa beni de dahil edin ki bi yerlerimden çatlamaa sesleri yükselmeye başladıııııı...