15 Temmuz 2009 Çarşamba

Bu Nedir?


Bu yukarıdaki yeşil şeyi ( ki ben ona Hüsmen diyorum:)) geçen gün işe giderken farkettim. Binbir güçlük, hatta biraz da rezil bir halde alabildim ağacından. Ağacının yaprakları elma ağacınınkine benziyor. Kokusu da çok hoşuma gitti ama maalesef bunun ne olduğunu kimse bilmiyor.


Annemden çok ümitliydim ama o da benim kadar şaşırdı görünce. Nedir bu? Uzaydan falan gelmedi ya? Ya da mutasyon falan geçirmiş birşey mi acaba?
Bunun ne olduğunu bilen ve beni bu konuda aydınlatabilecek birisi varsa çok mesut hatta bahtiyar olurum. :)

4 yorum:

edaliminyeri dedi ki...

Google amcaya bir sorayım bakiim belki biliyordur dedim ama o da bulamadı canım... Ağacı takip et bakalım daha da açacak mı o yeşil şey, çiçeğe veya başka bişeye dönüşecek mi ben de merak ettim şimdi :)))
Sevgilerimle..

geveze baykuş dedi ki...

bence o ağacı bi hayırsever dikmiş, kadir topbaş'a oy veren istanbullular'ın ihtiyacı olan beyin açık alanda yetişsin de gelen geçen sevaplansın diye. tabi kafalardaki mevcut beyinleri eritip iyice yerleşebilmesi için biraz radyoaktif madde eklenmiş ki yeşil rengi buna borçluyuz.

her kim ise bu hayırsever, ankara'ya da bekliyoruz. ivedilikle!

SeV@L dedi ki...

Edalım; Ağaç gözlemim altında bakıyorum her sabah. :)

Baykuş;Nerde bu nesnenin ağacı biliyor musun? Metrobüs durağının orada. :) Yani Kadir Topbaş'ın yüzyılın procesinin. :) Bunlar canlanıp metrobüsü yiyecek bence bir süre sonra. :D

geveze baykuş dedi ki...

ohhh yesinler ulen, yanına biralar benden :)