30 Ekim 2013 Çarşamba






Bugün blog aleminin hayatıma kattığı güzel insanlardan biri ile konuşurken blog yazma işini ne kadar çok özlediğimi farkettim.

Anlatacak çok şeyim de yok aslında şu sıralar. Hala otobüs yorgunuyum iki aya kadar kurtulmak tek hayalim. Bir aksilik olmazsa 8 Şubat'ta bildiğin düğün yapacağız. Eskiden "düğün yaparsam beni ıslak meşe odunu ile dövün" demişliğim var. Sonra yüzüme vurulmasın diye ben kendim çıkarıp  koyuyorum meydana. :)

Ama hakikaten hiç birşeyin istediğiniz gibi olma şansı yok. Ki annemle geçen gün "onu alıcaz bunu alıcaz" konulu bir sohbette "yaaa arkadaş ne gerek var ona istemiyorum ev benim evim değil mi?" dediğimde "eehh çok konuşma sen sonra kumanda edersin evine şimdi değil" dedi.

Ki Fetiş'in böyle birşey demiş olması, insanların bu dönemde ne kadar ipleri kopardığının bir ispatı. Oturma odasına vitrin, yatak odasına komidin almadım diye de tripli. "Nereye sericem ben o örtüleri? O kadar emek ettim ördüm"  deyip durmakta. :)

Yuvarlanıp gidiyoruz işte. Ed Sheeran dinliyorum şu sıralar. Yukarıdaki Lego House favori parçalarımdan birisi tekrar tekrar çalıp duruyorum. En son Solmaz Kamuran'ın Kiraze isimli kitabını okudum. Şimdi yeni kitap arayışlarındayım.

Spora başlıyorum bu akşam. Diyet ve spor gibi aktivitelere haftanın başında başlanır ben lazlıktan ötürü sanırım böyle işlerde haftanın ortasını tercih ediyorum. Diyetin ilk gününde fasulye turşusu kavurması yedim ama o kadardan birşey olmaz. Cidden olmamalı da dünyada birbirinden güzel onca nimet varken niye mahrum kalmalı. Biraz dikkat et sonrası kolay. (Kilo olarak 90'dan 75'e ordan 80'ne geri dönen biri olarak kendime bu sözler :) )

Şu düğün dernek işleri ve şu lanet iş bi bitsinde daha çok vakit ayıracağım sana sevgili blog. Bir süre evimin kadını olmak gibi planlarım var. Sonrasına bakarız. :)




4 yorum:

heidi dedi ki...

Ne güzel yine seni okumak.Sen hep yaz yahu. Evinin kadını dantellerinin esiri olsan da yaz. :)) Şimdiden tebrik edip, kolaylıklar diliyorum. Düğüne kadar yazmazsın filan ben tedbiri alayım.

Sadece C. dedi ki...

Evinin kadını, bloglarının yazarı ol Delireyazdım :D Hadi kolay gelsin, evlilik hazırlığı çiftlerin en stresli dönemi diyorlar aman birbirinize uçuşan tavalar bıçak setleri dantel örtülerle saldırmayın e mi!?

Adsız dedi ki...

canım seninle konuşmak beni çok rahatlattı.iyi ki tanımışım dedim bende:))
yazılarının içinde barındırdığı herşeyi seviyorum:)

SeV@L dedi ki...

Heidi , Cerenmus ve 4 ; Kızlar hepinize çok çok teşekkürler. :)
Geç cevap için özür dilerim. :)

Öperim gözlerinizden :)