11 Nisan 2012 Çarşamba

Hiç Alakası Yok

(Zek yatağımı işgal etmişken)

* Çok fena ayaklarım ağrıyor. Sonra böyle buralarım buralarım hep ağrıyor. Artık nasıl oynadıysam nişanda. İçimde zor zaptettiğim bir dansöz var. Böyle zamanlarda açığa çıkıyor . Oynak mıyım neyim?

* Üç gün uzanıp yatsam sağdan sola dönmem.

* Sabah Rock Fm'de Mesut Süre, Rabarba  dinliyorum. Bu sabah "18 yaşındaki kendine ne öğüt verirdin" diye soruyordu dinleyicilere ya da buna benzer bir şeydi bak emin de olamadım şimdi. Neyse ben 18 yaşındaki kendime derdim ki "iki sene sonra bir iş bulacaksın ama sakın o işe başlama." Kesin dinlemezdi gerizekalı.

* Erken kalkabilmek için bana bir tüyo verse birileri. Şunu yaparsan kesin erken kalkabilirsin desin. Erken yat demesin çünkü denedim olmuyor. İşinden nefret eden bir insan sabahları nasıl erken kalkabilir? Bunu deyin bana bi. Bana uyanmak için sebep verin. Sen bulacaksın onu deme bir kere de benim ayağıma gelsin bir şeyler.

* Her ne kadar hayvanatla uğraşmak çok zorlasa da sokakta minicik bir köpek yavrusu bulmak için dua ettiğim olmuyor değil.

* Ben konuşunca çok laf ediyorsun diyorlar da bu sabah yine bir Hollandalı bozuldu Darülaceze durağında. Hem ona çarpmamak için birden bire durunca, tut-masalardı düşüyordum. Zaten tutacağım ayağına adamın biri elledi oramı buramı.

* Yolda müzik dinleyemediğim zamanlarda şarkı söylüyorum. Bunu yapan da yalnız ben değilmişim dün kızın biriyle şarkı söyleyerek ve gülümseyerek halimize birbirimizin yanından geçtik.

Cold but I'm still here Vokalin sesine hayranım. Kardeşim dediydi adı Kevin da soyadını hatırlamıyorum. Bir de severim tombul adam. Kendim gibi.

* Çatlayan oje şeysini pek sevdim. Pek sevgili validem de "en sonunda kendinize en uygun ojeyi bulmuşsunuz sevgili refikam" dedi.

* Bazen aklıma gelen başıma geliyor ya da söylediğim çıkıyor falan bir ürküyorum kendimden. Halamdan kuvvetli 6. his geçmiş demek ki bana. Çok isterdim böyle psişik yeteneklerim olsun falan. Millete  üç güne kadar öleceksin der çok pis eğlenirim yeminle.

* Bir keresinde South Park'ta bir bölüm içinde kaç kere f*ck -ya da başka bir kelimeydi anımsayamadım- dediklerinin sayısını ekranın sağ alt köşesinde tutmuşlardı. Leyla ile Mecnun'da da bir bölümde kaç kere "at" dediklerinin sayısını tutsalar. Attan geçilmez ortalık yeminle.

* Bu yazıyı aslında dün yazdım da yayınlamaya üşendim.

* Zekai'yi özledim.

* Eeee Redd'in yeni albümü çıkıyormuş. Hiç demiyorsun! Duyunca nasıl mesut oldum anlatamam.

* Hayatta en sevdiğim şeylerden biri otobüste millet mesaj yazarken onlara bakmak mesajları okumak. "tmm cnm kprdeym gliyorm" , "ya ben oyle dmk istmdim" Gizleyin siz de telefon ekranınızı arkadaşım!

* Bir kaç kitap alsam iyi olacak sanırım.

Hadi öptüm görüşürüz kib bye

4 yorum:

pınar dedi ki...

hahhaaaa;
zek nasıl yatmış öyle.ufff.:)
Hadi gözünüz aydın bitmiş nişan:)

Adsız dedi ki...

geri gelmedi dimi benim yakışıklı Zek`im :((

çay ve simit

guguk kuşu dedi ki...

"Kesin dinlemezdi gerizekalı"
he he bence de:D

G ü n e ş K i t a b e l e r i dedi ki...

sabah sıkıntımı alacak türden özetlerdi yine, teşekkür ederim D= bi de nişanınız hayırlı ossun, allah tamamına erdirsin D: