16 Ocak 2012 Pazartesi

Uyy nenem nenem!


Psikolojik berbatlığım, fizyolojik direncimi arttırmıştı. Psikolojik düzelmeye çalıştıkça fizyolojik düşüyorum.

Yok len Pazar günü çorap giymeye üşendiğimden, Cumartesi günü incecik tayt kısa kollu tişört ile bahçede kar yağışını izlediğimden şifayı kaptım sanırım. Şimdide yemek kokusu çıksın diye ofisin kapısını açtım vursun böğrüme böğrüme soğuk.

Pazar günü can sıkıntısından patlayacaktım az kalsın. Odaları düzelttim, toz aldım, mutfağı temizledim, kedilerle oynaştım, kapının önünü süpürdüm sildim, bilgisayar başına oturdum, çay yaptım, pilav yaptım. -ki bir ilkti benim için bu pilav pişene kadar başında bekledim.- Ojelerimi sildim yeniden sürdüm. Baş parmağımın tırnağına ojeyle bir surat çizdim. Yok arkadaş zaman geçmiyor. O kadar çok oflayıp pufladım ki ağabeyimle kardeşim isyan etti.  Bir yandan da korktum yine başım ağrıyacak. Başlar gibi olurken bastım ağrı kesiciyi, bastım ağrı kesiciyi!  Akşama kadar kaç tane içtim hatırlamıyorum bile.

Ama Pazartesiye yaklaştıkça hızlanıyor zaman. Akşam saat ondan sonra nasıl oldu ne oldu anlamadım bir baktım saat gecenin biri.

Şimdi çok uykum var ve dayak yemiş gibiyim.

Bir de İrlanda'yı görmeden ölmeyeyim istiyorum.

4 yorum:

çingene dedi ki...

kapat artık o kapıyı. üşütmüşün işte:)
kapatmışındır demi artık, dünmüş lan yazı:PP

çingene

G ü n e ş K i t a b e l e r i dedi ki...

Benim Seval'im dönmüüüüüş!!! Yiiiiihuuuuuuu!!!!! Seval len, ben bi mutlu, bi değişiğim. Len acaba dışarı çıkıp zıp zıp zıplasam falan mı??? =D Bi de belli mi olur belki İrlanda'ya hep bile gideriz? Ben de gitmedim oraya, gidip bi Guinness biralarından içer kafa yaparız?

Bi de bu sefer de mutluyum diye çalışamıyorum. Acaba salaklık bedava mı da bana fazladan verdiler =DD

Kar yağmış mı diye meraklanıyorum her sabah. Burda ılıman, orda kara kışın yaşanmasını ikimizin dileği de kabul oldu diye algılıyorum. Yalan mı?

Çok mu konuştum, susam mı? =DD

Bi de son bişiy daha, Leyla ile Mecnun'a sardım şu sıralar, Yalan Dünya'da fena bir giriş yapmadı yanem. Tamam len sustum =D

SeV@L dedi ki...

Çingenem Çingenemmm :)
Yeterince üşüyünce kapattım kapıyı ama açık kapıdan giren hastalık bünyemde kendine yer edinmeye başladı bile :)

SeV@L dedi ki...

Eneeeemmm :) Ayh beraber mi zıplasak n'aapsak sen böyle civil civil olunca benim de bi zıplayasım geldi :)

Ne güzel lan sen mutluluktan çalışama hep böyle :)

Burada kar yağdı, trafiği kilitledi sonra çekti gitti. :( Boyu dizlerimi geçen kar yağışlarını özlüyorum. Kendimi atayım karların içine istiyorum. :)

Yalan Dünya'yı izlemedim de şu sıra Leyla ile Mecnun dışında bir şey izlemiyorum. :)

Sen susma konuş hep konuş ayrıca :)