12 Ocak 2012 Perşembe

Ortaya Karışık


- Göbek aldı başını gidiyor. Sabahları poğaçalarla, öğlenleri ekmek arası dönerle besleyip büyüttüğüm göbeğim olmuş mu sana dört aylık hamile kadın göbeği. Korse giyerek anca üçüncü ayına geri döndürdüm.

- Depresyonmun iyi tarafı tipim uğraşmak için vakit, nakit, enerji hiç bir şey harcamıyor oluşumdu. Zaten umursamıyordum. Ama biraz düzelmeye başlayınca hemen bitim kanlandı saçımı boyayayım, yeni kıyafet alayım, püüüüüü ne biçim kilo almışım zayıflayayım. Bir sürü dert çıktı yemin ederim. Geri mi dönsem depresyona?

- Bugün gazete de okudum Oğlak'lar bu sene evleneceklermiş. Bekar Oğlak kalmayacakmış ortalıkta. Oğlaklara müjde cinsel açlık bitiyor hadi yine iyisiniz.

- Evlilik demişken 30 yaşına kadar evlenemezsem, annemin "o arkadaşlarına taktığın altınlar senin düğününde sana geri dönecek" gazıyla taktığım altınların hepsini 30. yaş günümde doğum günü hediyesi olarak geri istiyorum.

- O değilde geçende bizim kızların hepsi yenge gibi oturup "görücü usulune öyle hemen hayır demeyin gidin görüşün" falan dedi ya yeminle on yıllık arkadaşlarımdan tiksindim bir an.

- Koray Candemir şarap gibi dedikleri insanlardan mıdır nedir? Gittikçe bi yakışıklı, bi hoş oluyor adam yahu.. Yoksa bana mı öyle geliyor bak bi 

- İzlediğim tüm diziler sezon arası verince ve izleyecek bir şey bulamayınca bu kadar övüyorlar nasılmış ki bu "Leyla ile Mecnun" dedim izlemeye başladım ama bu kadar da olmaz ki hakikaten çok güzel, karikatür gibi dizi.

Ve o kadar aşk, sevda üzerine diziler filmler izledik de bu kadar güzel anlatanı görmedim.

- Resimdeki kazı görünce Cemşit geldi aklıma. Cemşit bizim kaz kışın başında bir sabah köpekler öldürdü Cemşit'i. Yok arkadaş almayacaksın böyle hayvanları ya da duygusal bağ kurmayacaksın kazla niye duygusal bağ kuruyorsun ki zaten.

Şimdilik bu kadar yeter.

Uuuu beybi...

3 yorum:

pınar dedi ki...

sana bu on bin yüz yorum atışım.Ulaşmıyor sanırım.Bak bu da ulaşmasın yakarım bloggeri.
Leylaylan Mecnun çok güzel bir dizi,bayılıyorum bende.Koray konusunda ne desem yalan olur.Evli barklı kadınım:)

pınar dedi ki...

birde bu sam toft hastalık yaratıyor bacım.Bu fotoğrafları basıp çerçeveleteceğim.
Evimin duvarlarına asacağım.

Manusal dedi ki...

Kilo almak için düzenli yiyor ve spor yapıyorum bu nasıl bir fedakarlıktır! Dizi konusu bana göre değil ben boş vakitlerimde Madmen!e sardım bu ara ben 30 yaş gününde sana altın alacağım söz! Bak inanmıyacaksın ünlem attım telefon çaldı yakın bir arkadaşım nişanına çağırdı hafta sonuna vay anasını ya!! Hayat ne garip ya yüzükler falan:D