14 Şubat 2011 Pazartesi

Öğlen yemeğinde ne yesem?


* Bugün eminim ki bir çok insan İsmail Türüt'ün bir dizide oynadığından bi haber yaşayıp duruyor. Ben de onlardan biriydim ta ki dün akşama kadar. Ama artık ben öyle biri değilim.

-Iyyy üçüncü sınıf insanlar!! hıh!

* Tek hafta sonu keyfim dizi izlemektir fekat bu hafta sonu internet bağlantısı götlüğü yüzünden sinir krizleri geçirdim. En son dün akşam misafirler gittikten sonra bir bölüm de olsa Dexter izleyeyim dedim. Bilgisayarı yumruklamama saniyeler kala, ellerim titreye titreye kapattım bilgisayarı gittim yattım. (fazlaca sinirli, şiddet yanlısı biriyim aslen)

* ÜZGÜNÜZ KAPTAN! BİZİ ÜZMEMELİYDİN... Rüyamdaki korsanların, kaptanlarını yakalamak için kürek çekerken tekrarladığı bir sözdü bu. Şarkı gibi söylüyorlardı... Çünkü kaptan gemiyi yıktı ve korsanları denizin ortasında bıraktı. Kaptan da kim dersin? Jim Carry.

Ne alaka deme bir ara "Johnny Depp olmasa Kaptan Jack Sparrow'u kim canlandırabilir ki?" diye düşündüğümü hatırlıyorum. Jim Carry gelmişti aklıma ama sonra "o da pek bi yavşak olur sanki" deyip vazgeçmiştim.

Geçen hafta sonu izlediğim Karayip Korsanları serisin etkileri olsa gerek.Anca çıkıyor. :)  Hala kendi kendime "üzgünüz kaptan bizi üzmemeliydin!" sözünü tekrarlıyorum. Bugün bizim kaptanın beni üzeceği malum olmuş olabilir.

Üzgünüm kaptan. Beni üzmemeliydin!!

*  Johnny Depp demişken, ne kadar da güzel bir adam değil mi? (maşşallah maşşallaaah ;) ) 

8 yorum:

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

he ya çok güzel adam. fakat jim carrey istediği zaman yavşaklaşmayabiliyor. bir iki filmi var süper ötesi karakterler. hımm evet ya çok güzel adam tekrar:))gözler falan:)))

SeV@L dedi ki...

:) Jim Carry istediği zaman yavşaklaşmıyor biliyorum ama filmleri izlediysen bilirsin Jack Sparrow karakteri müsaitti onun abartılı hallerine kurban gitmeye :)

Jonny Depp ayarında olmuş. Sürmeli gözlerde pek yakışmış falan :)

Gözel adam demi ehi :)

AVRAM dedi ki...

Keria Nightley i tercih ederim...

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Jack Sparrow için Keria Nightley:))) tabi bi hatunun canlandırması enteresan olabilirdi. güzel bi hayalgücün var usta:)

Defter-i KebiR dedi ki...

Hepsini allah sahibine, yani bize bagislasin, amiiiiin!!!

AVRAM dedi ki...

Şİmdi ben buna cevap vericem sonra burası yorum savaşlarına bulanacak...Eksik kalsın...

Defter-i KebiR dedi ki...

Avram Usta ben uzlaşmacı kişiliğimle tanınırım ;-)

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Ustam yav senin genlerin benimle tartışmaya mı programlı anlamadım ki ben. Kötü bişi demedim la bu defa:)Güzel bişi söyledim:) Yani enteresan bi fikir o karakteri bir hatun kişinin canlandırması:) Bundan sonra anlamanı kolaylaştırmak açısından parantez içinde kötü birşey dedim ya da iyi birşey dedim yazmayı düşünüyorum. Nasıl fikir ustacım:)