25 Şubat 2011 Cuma

Ne dinliyorum?



Durup dururkene çıkıp geliveren İrlanda aşkımı körükleyen şarkılardan birini dinliyorum. The High Kings isimli güzide grubumuzun diğer şarkıları da pek güzel geldi bana. O da tabi muhtemelen İrlanda sevgimdendir. Üç gün sonra duymak bile istemeyebilirim o da olası bir durum tabi ki.


Hürmetler efendim, saygılar bizden, sevgiler sonsuz, arzular şelale...




* 2009 yapımı Robert Downey Jr. ve Jude Law kişilerinin başrolünde oynadığı Sherlock Holmes filmini izleyenlerde "ben sanki bunu bir yerde duymuştum lan" etkisi yaratabilir.

8 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

ohh be iyi geldi, tam şu günlerime uygun. sevgili hükümetim, puan uygulamasını fakülte hastanelerine de getirdi. bu hafta başından beri sürekli parmak hesabı, koşuşturma ve de çemkirme durumundayız fakültecek. ben önereyim bizim fakültede bu çalsın insanlar belki daha fazla puanı daha mutlu bir şekilde yapar.
dım dı dı dı dım dım ta ta ta tatata, 1 puan, 5 puan, 10 puan....

SeV@L dedi ki...

Bu sabah her sabahki gibi dinlediğim radyo programında protesto günüydü. Bir doktor "sabah sekizden akşam sekize kadar ameliyattayız sonra da kliniklerde. performans performans diye canımızı çıkaran hükümeti protesto ediyorum" gibi bir mesaj yazmıştı. Düşününce benim iflahım kesildi.

Başka biri de "doktorlar artık sağlık bakanlığından bağlı olmasın başka bakanlık baksın onlara" dedi ki beni benden aldı. :)

Neyse bugün Cuma.Sen güzel kızların, çiçeklerinle güzel bir hafta sonu geçir.

Benim için Oren Lavie'den Her Morning Elegance şarkısını dinle hatta klibini de izle. Minik bir huzur gelsin içine :)

Sevgilerimle Guguk Kuşum :)

guguk kuşu dedi ki...

eve gitcem şimdi, fırında soslu tavuk, ohhh, yanına, sarısaklı yoğurt mayonez karışımına kereviz havuç rendesi, ve boool ceviz (adını bilmeyince) belki bu gidişle bunları da yiyemez oluruz yakında

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Neden içimde sonsuz bira içme isteği var. Ben bira sevmem ki...

guguk kuşu dedi ki...

benim içimdeki istek sana malum olmuş olmasın, kerevizli mezenin yanında, he he kedişşşş ne güzel içer içer şarkılar söylerdik: hür doğdum hür yaşşarım, kime ne kime ne, kölemiyim sana ben nay naay ..
kedişşş bak ne güzel herkesin yorumlarına dalıp sahipleniyoruz.
halay da çekeriz dimi.....

Pınar dedi ki...

Bende mazi kalbimde bir yaradır şarkısını dinliyorum.Ahhh ahhh.
İçim şey oldu birden :(

guguk kuşu dedi ki...

üff be pınarrr niye öyle can sıkıcı şarkılar dinliyosun ki...o rakı şarkısı biz bira diyoruz ama olmuyor.

SeV@L dedi ki...

Hoooppp!!!

Biralar benden kızlar!!! :)