17 Şubat 2011 Perşembe

I'm Not Dead *

Bir saatlik işi bir güne yayıp tüm günü yedim. Donmak üzereyim, çok üşüyorum bugün. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. (son yıllarda en fazla kullandığım cümle bu) Biraz patronun attığı kazık, biraz evdekiler, biraz bişe, biraz başka bişe canım sıkkın. Bir de ne istesem olmuyor. Acayip bir boşvermişliğin orta yerine daldım yine.

Ama tabi ki arada güzel şeyler de oluyor.

Kikir kikir geçen bir telefon görüşmesinin ardından, salakça sebeplerden ötürü ağlıyor olabilirim. Hayatım çok boktan, dümdüz ve renksiz olabilir. Cebimde beş kuruşum olmadığı halde borcum harcım çok olabilir. Bir sürü ihtiyacım olmasına karşın başkalarının ihtiyaçları için çabaladığımdan dımdızlak kalmış olabilirim. Baş belası arkadaşlarım olabilir. Önümüzdeki dokuz ay daha da baş belası olmaları kuvvetle muhtemeldir. Bu akşam o baş belası ile hiç de istemediğim bir buluşma olacak olabilir.

AMA OLSUN HAYAT GÜZEL !

Demeyeceğim elbette başım ağrıyo zaten..

sus! yoksa altına işerim!



*pink söylüyordu ben yazarkene...

6 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

niye susayım ki.....
hala hatalar yapıyorum, ve galiba, sanırsam daha pekçok hata yapacağım...amaaaan itttir et..hayat güzel işte. işersen işe işte.
mesel sen varsın, ve şu halin güzel işte. daha ne olsun bea. bi de bu aralar yeni şarkılar bulsam, öhöööö şamda kaysı olcek.

guguk kuşu dedi ki...

şşş sevallll, mads langer... he he buldum buldum...

guguk kuşu dedi ki...

uoo..çççç byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygvy
y0poooooooo0p2ş
bu da fatma pınardan senin içn eller ve ayakları ile yazdı:D
bilgisayardan zor ayırdım şimdi bana çemkiriyo

SeV@L dedi ki...

Otobüste okudum mailini dünden beri geçmek bilmeyen ve şiddetlenen baş ağrım sen ve Fatma Pınar sayesinde hafifledi desem :)

İkinizi de öpüyorum kocaman ve hemen gidip şarkıyı dinliyorum :)

guguk kuşu dedi ki...

biz hep burdayız.

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

ulen bana bilmediğim şeylerle gel. ha bu arada iyi ki dememişsin kafa atardım. sinir oluyorum çünkü her boktan püsürden, müsibetten sonra olsun hayat yine de güzel diyenlere. analarını polyanna öhümm neyse. hadi öptüm:)