13 Nisan 2010 Salı

Bu da bir nevi tiwit

- Beyaz saçlar saçlar uzadıkça mı açığa çıkıyor ? Yoksa boya mı akıyor dipten doğru ? Ne oluyor? Boya akmıyorsa bir saçın ayda 5 cm uzaması normal mi? Ayda 5 cm uzuyorsa bu saçlar niye boyu belimde değil hala?

- Geçen hafta bir gün içinde 9 vesait değiştirerek kendi kendimin rekorunu kırdım. Eskiden olsa 15 dakikalık yolda fenalık geçirirdim. Şimdi saatlerce İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna yolculuk edip, bakkala iki ekmek almaya gitmiş kadar rahat olabiliyorum. Nelere alışıyor şu insanoğlu.

- Düğün, nişan sezonunu açıyoruz bu hafta sonu. Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında durmak yok. Taktığım paraya değil de kıyafete verdiğim paraya yanıyorum. İşin kötüsü gitmemezlik etmek gibi bir şansım da yok.

- I'll wait my turn/To terrorize you/ Watch you burn "Sıramı bekleyeceğim/ seni korkutmak için/ yanışını izlemek için." Garip bir psikopatlık duygusu sarıyor içimi. Nasıl da mutlu oluyorum bu şarkıya eşlik ederken. Anlatılmaz, yaşanır.

- Ben var ya ben! Küçük Emrah şarkısındaki gibiyim. "Sevdim mi tam severim. Sildim mi bir kalemde." Ayrıca "hey hey hey taksi bütün işlerim gitti aksi."

- Aynı anadan mı doğduk
Aynı babadan mı olduk
Bana abi deyip durma
Severken kardeş mi olduk bir de bunun gibiyim de ayrıca. Bana abi denmesini istemiyorum. Dişiyim ben yahu! Tamam bıyıklarım olabilir ama bu yeterli bir neden değil.

- Biçki - dikiş kursuna gitmek için garip bir arzu sarıyor içimi. Ciddi ciddi istiyorum bunu. İşsiz kalırsam, ilk işim dikiş dikmeyi öğrenmek olacak. İşte o zaman size muhtaç olmayacağım modacı salaklar. Herkes sıfır beden değil lan !!

- Çok hassasım bu konuda.

- Fakir ama gururluyum da. Çok da şanslıyımdır. Hep bir şekilde yırtarım.

- Nişan - düğün işini icad edeni elime geçirirsem çok pis döverim. Yıllar sonra görüntülerini izleyip kendimizden tiksinmemize sebep olacak o şeyleri niye yapıyorsunuz yahu?

- Yaşamaya üşeniyorum şu sıralar. Yazın gelişinden ötürü mutsuzum birazcık. Yaz uykusuna yatsam keşke ben. Yazı hiç sevmiyorum. Ben uyurken o geçip gidiverse.

- Vergiler falan bitse de ben de gitsem biraz. Çok sıkıldım. Beş sene oldu neredeyse. Beş. Boru mu?

- Sürekli dırdır etmek istiyorum. Hayattan, trafikten, işimden falan şikayetçi olmayı istiyorum. Gülmek istiyorum çok çok çok.

- Bir de dünyadaki bütün kediler benim olsun istiyorum. :)

- stop.





2 yorum:

Aylak Kedi dedi ki...

Yaşamaya üşeniyorum şu sıralar. Yazın gelişinden ötürü mutsuzum birazcık. Yaz uykusuna yatsam keşke ben. Yazı hiç sevmiyorum. Ben uyurken o geçip gidiverse.

sen de bunu istiyorsan ben normalim demektir. (içimden üç kez tekrar ettim "bennormalimbennormalimbennormalim" diye)

bütün kedilere sahip olmak. hımm.. gayet tabii bir durum.

yani tam şuanda "laylaylomgalibaasanagöresevmeler" tadında bir şarkı daha yok diye düşünüyorum, e yok tabi boşuna düşünme.

hadi hadi yaz uykusuna
hadi.

geveze baykuş dedi ki...

api ne bu depresif halle :PPPPPP
kaytan bıyıklarına gurban olduğummmmm nasıl da madde madde yazmış yine :)
şimdi acelem var, buna da borcum olsun, bundan sonrakilere de. aylavyu abi.