29 Aralık 2009 Salı

Senden Adam Olmaz Adamım*

Yapamadım...
Yataktan zinde, süpersonik neşeli, dinlenmiş şekilde kalkmayı hiç başaramadım. Hatta tam aksine dayak yemiş gibi kalkıyorum. Kalkmak istemiyorum.

Geçen gece uykusuzluktan ölmek üzere olmakla, film izlemek arasında kalmış, filmdeki kadın ile adamı dinliyordum. Adam anlattı anlattı "işte bu benim tutkum, her sabah yataktan kalkmamı sağlayan şey" dedi. Sonra kadına sordu "senin sabahları yataktan kalmanı sağlayan şey, tutkun nedir?" dedi. Kadın "aşk" dedi. Ben de "yaaaa bi sittirin gidin" dedim. Televizyonu kapattım, kıçımı dönüp yattım.

Niye böyle bir şey yaptım peki?

***

Olmuyorrrr.... Olmuyor istesem de...
Hangi şarkıdaydı bu? Emre Altuğ'un "Yani" şarkısıymış. Allah şu gugılı bulandan razı olsun.

Olmayan ne peki? Olmayan, benim. Olmuyor, ne kadar istesem de hanımefendi olmuyor benden. Ne bileyim izlediğim maçın skorunu soran kardeşime,"bilmem kim koydu bilmem kime üç tane puhahah" yerine sadece 3-2 falan diyeyim mesela ya da maç izlemeyeyim arkadaş. O ne öyle 22 adam bir topun peşinde koşuyor, sümkürüyorlar, tükürüyorlar falan. Ne bileyim örümceklerden korkayım, sinek görünce çığlıklar atayım, çimenlere oturamayım "ıyyy yivvvrenç oturamam ben oraya diyeyim" istiyorum. Ya da arkadaşlar toplaştığında herkes bira içerken, meyve çayı içeyim istiyorum. Ya da ya da çarşıda yürürken kafama su şişesi atan dersane öğrencilerine bağıra çağıra küfür etmek yerine, saçım bozuldu diye gözlerim dolsaydı istiyorum.

Peki niye böyle istiyorum?

***
Çok istiyorum,

Bazen Mustafa abiyi ya da herhangi birilerini öldürmeyi çok istiyorum. Kediler kızdığında sırtlarındaki tüyler diken diken olur ya ben de öyle oluyorum O'nun yüzünden. Silahım olsa ve öldürmek eylemi iki ayrı cihanda suç olmasa önce Mustafa Abiyi vururum. Sonra dün akşam otobüs durağında boş yer yokmuş gibi önüme dikilip görüş açımı poposuyla sınırlayan ablayı vurur görüş açımı genişletirdim.

İşte dünya o zaman yaşanılası bir yer halini alırdı.

Ne oluyo lan?

***
Bence,

İsmail YK Türkiye'nin 50 Cent'i dir, Snoop Dog'udur, Britney Spears'ıdır. Herşeyidir.

Çok mu alakasız oldu?

***
Genellikle,

Gıcıklık yapan, ortamda bana ya da başka birine laf sokan, küçük düşürmeye çalışan insanlara söylenebilecek şahane sözleri söyleyemiyorum ya da bu sözler aklıma hep sonradan geliyor. Böyle olunca kendime sinir oluyorum. Birilerine laf sokma aşkıyla yanıp tutuşanların ise gaz odasına gönderilmesi taraftarıyım.

Psikopata bağlanmak bu mu oluyor acaba?

***

Kuşlar, çiçekler, deniz falan ne güzel sevelim sevilelim hayat sevince güzel lan valla bak.

***

O değil de,

Hayat ne garip lan, vapurlar falan.


***

* Zardanadam şarkısıdır.


15 yorum:

creep dedi ki...

Mustafa amcaya lafff yokk.
o bizim bir tanemiz bee:)))
vuracaksan beni vurr:))

. dedi ki...

kızlara küfür yakışmıyor.Kız milleti öyle küfür neyin etmez.
Mod:laf sokuşturan kadın

geveze baykuş dedi ki...

yapama zaten. o filmi ben de izledim, geçen hafta cnbc-e deydi galiba. neyse işte, o sahnede ben de aynı şeyi söyleyip kanalı değiştirdim :)
***
olma len deli misin? fifi tadında bi çıtır kız olsan sevmezdim ben seni. öyle kibar kibar ıyyyyy yivvrenç falan da demezdim, salağa bak la, der döner kıçımı giderdim.
(oha yalnız bakar mısın, benim tarafımdan sevilmek ne kadar kıymetli bi şey ya, özgüvenimi yiyim hakkaten delibozuk bi kadınım ben ya, allah yardımcın olsun sevalim)
***
o 2 cihan var ya... ah ulan olmayacaktı ki, sen asıl beni o zaman görecektin...
***
bence ismail yk'yı taksim meydanı'nda kazığa bağlayıp altına meşe odunu sürüp yakmak lazım. altına da 2 patates sokup közledik mi, ohhh mis!
***
durduk yere laf sokma bağımlılarını ben de sevmiyorum ama bazen bööööyle tırım tırım kaşınan tipler oluyor "illa bana laf sok, ağzıma bi iyi sıç da gazımı al gözünün yağını yiyim apla!" diye. işte o zaman tutmayın beniiiiii, laf da sokarım onu alır itin götüne de sokarım. çirkefim, mutluyum.
***
ne filmdi ama beee... bu kadar veciz sözler, bu kasaba dolusu temiz yürekli insan falan. bi de hepsi yetenekli maşallah, hem senkronize bi şekilde dans edip hem de şarkı söyleyebiliyolar aynı anda. maşallah maşallah tu tu tuuuu...
***
hayat ne garip lan, vapurlar falan.
hakkat garip ya, o koca şey nasıl duruyo ki suyun üstünde? iki yanı da yarım böyle. anlamadım gitti senelerdir o kadar dikaviri çenıl izlerim halbüsüm...

ay lav yuuuuu!

SeV@L dedi ki...

Creep; hem seni hem onu vururum gelme üstüme :)

Masal; Bana yakışıyor. :P

Baykuş; Bu saatten sonra fifi kılıklı kız olamam zaten. Ayrıcana senin tarafından sevilmek bir ayrıcalıktır. Aksini düşünemiyorum bile.

Ay lav yuu :)

ebruli günce dedi ki...

ben seni böyle seviyorum,gevezeyi de böyle seviyorum,masalcıyı da
bidee çingeneyi :)))

SeV@L dedi ki...

:) Ben de seni.

manu dedi ki...

Hayatın tamamı bir küfür gibi iken insanların neden küfüre karşı oldukalrını anlamam.
Bana kalırsa bu yazının tamamı bir bir küfür gibi olmuş.Bu yavruya(hişt yavrumdaki yavrum)sabahın 9:30'da bu yazıyı yazdıran oluşumları düşününce anlayabilirsiniz belki.Zaten bu dünyada küfür etmek kadar itçe,götçe,puştça bişey yoktur(tabi yersen).
Ayrıca seni küfür ederken hayal etmek kadar heyecan verici birşey olamaz herhalde.Belki otobüste görüş açındaki ablanın poposunu izlerkenki yüz ifadende olabilir ya da yılbaşında kırmızı takkenle yeşil çay içerken ki halin.
Dip not:A.G insan olunun en iyi buluşlarından biridir buradan başlayabilirsiniz.

. dedi ki...

bende seviyorum sizi.
(manu küfür etme.Ağzına acı biber sürcem bak)

çingene dedi ki...

senin halindeki tavrındaki asalet yeter sevalim yaa. ağzından küfürler saçılırken bile naifsindir sen. öööle öölee ama yani. sana kıyak yapmıyorum, biliyorum da söylüyorum yani.
bi de..hayat ne garip lan sahiden. vapurlar falan. haaa, demi seval.
bi de..seni seviyorum. güzel olsun herşey..yeni yılda ve her zaman..e mi..

ayça dedi ki...

savulun leyyyn noluyo herkes seni seviyorum ay lav yuuu falan iyi ki meydanı boş bıraktık şevişen sevişene yakında patlar benden demesi ( yani nüfus ) :)))

herşey boş arkadaşım bak yine noel babadan payıma düşen geyiği aldım
darısı başına mutlu yıllar! :)

ha gitmeden bi de şarkı mırıldanayım dedim "kardan adam olur senden olmaz lay lay lay .. ( hınzır gülmece şeysi )
ya bak bunu yazıncada aklıma başka bişi geldi hınzır gülenin şeysiyle göz kırpanın şeysi farklımı oluyo diye ( biri tutsun beni zevzekliğin dibi göründü çünkü düşüyorum ) en iyisi kaçmak kaçarkende öpmek :))

ebruli günce dedi ki...

iyi seneler her istediğin olsun bu yıl canımcım,(şşttt istediğin şeylere dikkat et :))

. dedi ki...

mutlu seneler:)
iyi ki doğdun:)

ebruli günce dedi ki...

hani doğum günü yazısı,nerdeee ??

SeV@L dedi ki...

Masal; teşekkür ederim :)))

Halimce; valla ne yazayım bilemedim :) Doğum günü yazısız olsa :)

. dedi ki...

çok mu çalıştırıyorlar sev@l;
özledik yahu...