26 Eylül 2012 Çarşamba

Çok Sıkıldım Çok


Günlerden Perşembe zannederken Çarşamba olduğunu öğreniyorum. Abim "sen bizim çocuğumuz değilsin biz seni çingenelerden aldık" dediğinde bile bu kadar üzülmemiştim.

Zaten mahallenin tüm çocuklarını dışlayıp benim çadırlarına girmeme izin verirdi çingene çocuklar. Oradan biraz kıllanıyordum zaten. 

Daha Çarşamba bugün!

Daha iki gün var hafta sonuna. Ben sebepsiz, nedensiz çok sıkıldım bu haftadan. Aslında hafta sonunun gelmesini uzun zamandır yapmadığım bir şeyi yapmak için istiyorum. 

Temizlik!

Koltuklar yıkanacak, mutfak, banyo ve özellikle bizim oda derinlemesine temizlenecek ohh miss düşüncesi bile huzur veriyor. 

Kınamayın dostlar! Evimizin erkanı pek umursamasa da yaptığım her şey ertesi gün heba olsa da ben seviyorum arkadaş elimde değil. Bir nevi terapi. Benim için tabi seni bilemem. 




4 yorum:

cem dedi ki...

aaa bugün perşembe değil mi?

e beni de yıktın şimdi..:(

SeV@L dedi ki...

Bunu benden öğrenmeni istemezdim. Kötü haberi veren ben mi oldum şimdi?

Valla öyle Cem maalesef Çarşamba bi de bitmiyor lanet. :(

guguk kuşu dedi ki...

evet benin terapim de dolap düzeltmek. eskiden yani genç ve güçlüyken ben de temzilik yapmayı çok severdim. o herşey bittikten sonraki temizlik kokusunu içine çekmek ve bir yorgunluk kahvesi içmek hoş olurdu. şimdi yardımcımın yaptığına şükrederek yaşıyorum. geçen hafta ben de perşembe ile cumayı inatla karıştırmıştım. ama benimkisi sanırım aptallıktan:) buaralar kendimi pek bi aptal buluyorum üzerinize afiyet (üzerinize afiyet de ne demekse).
çngeneler meselesine gelince, fena bir topluluk değiller aslında. hele kafalarına göre yaşamaları temel alınacak olursa akıllı oldukları bile düşünülebilir.
Hep yaz olur mu:)

SeV@L dedi ki...

Benim beynim de bu hafta pelte gibi ne çalışıyorum ne düşünüyorum :) Bünyeye yeteri kadar çamaşır suyu girmeyince böyle oluyorum.

Ben de severim canım çingeneleri çocukken çadır kurarlardı bizim oraya ben de aralarından çıkmazdım. :)

Yazıcam yazıcammmmm :) Saçlarımı kestirdim daha doğrusu katlettirdim bunu atlatabilmek için yazıya sığınacağım :P

Öperim seni severim seni Guguk :)