20 Eylül 2012 Perşembe

Bencil Şeyler



Genel olarak iyiyim, iyi birisiyim ama özel olarak çok sorunlu bir insanım. Çevremdeki bir çok insanın aksine ben şahsen bizzat kendimin beş para etmez bir insan olduğumu düşünmekteyim.


Karalar verip uygulayamıyor, beynim uyuşana kadar dizi izliyorum, hafıza problemleri yaşıyorum. Arada bir tatil yaptım geldim. Sanırım bu sene bu zaman kadar sadece 1 ya da 2 kitap okudum.  1 den eminim zira daha dün bitti. Dedim ya hafıza problemleri yaşıyorum. Ayşe Kulin /Adı: Aylin'i okudum. (No comment.)

Onun dışında fotoğraf çekiyor, çektiğim fotoğraflardan tiksiniyor. Bizim kızçelerle sokaklarda koşuyor ve salıncağa biniyorum. Salıncakları oldum olası çok sevmiştim. Saçlarımı kestirmeyi istiyor ama yüzbinmilyon tane mesajına cevap vermediğim, 6 aydır hiç gitmediğim, bebeği için bile aramadığım kuaförüme gitmek istemiyorum tabi bunun yanı sıra kafamı da başkasına emanet etmek istemiyorum. Allah başka dert vermesin.

Ama ben çok isyankarım hep isyan ediyorum. Canımı sıkana, sinirimi bozana, beni üzene değil de bir O'na isyan ediyorum. Dert verse de sesimi çıkarmamaya çalışıyorum. Mahcubum yani biraz.

Bunlar dışında bir de bel ağrısı var. Tansiyon, şeker gibi rahatsızlıkların yanı sıra bel ağrısının da genetik olduğunu düşünmeye başladım ya da biz sülalecek belimize iyi bakmasını bilmiyoruz. O değil de veterinerde E.T 'yi ziyarete gittiğimiz günkü düşüşümün etkisi büyük sanırım. Çok klas bir merdivenden düşüş gerçekleştirdim. Olimpiyatlarda bu dal olsa altın madalya bizimdi kesin.

Yaz bitiyor diye mutluyum, onca mevsim değişmişken ben hayatımda hiç bir şeyi değiştiremediğim için mutsuzum.

Ama yine de güzel. Misal üç haftalık bir tedaviden sonra E.T. tamamen iyileşmiş, yaralarından kurtulmuş güzeller güzeli olarak eve döndü.

Biraz depresif mi oldu? Olsun ne yapalım artık. :)

6 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

yahu senin depresyonun neden beni bu kadar eğlendiriyor ki:)

SeV@L dedi ki...

hayınsın, zalımsın Guguk ondan ötürü :)

G ü n e ş K i t a b e l e r i dedi ki...

al benden de o kadar arkadas! bu kadar güzel cümlelerle gecen depresyon olur mu, ben de bundan sebep isyandayim !?

çay ve simit dedi ki...

seni her halinle seviyorum beybi...

SeV@L dedi ki...

Psikologa gitsem ona da böyle anlatırdım kesin derdimi o da ciddiye almazdı beni herhalde :))

Ebrum özledik seni.
Cansum isyan etme şükret :)

Sizi çok seviyor, sıkı sıkı sarılıp öpüyorum sulu sulu :P

pınar dedi ki...

Depresif Pollyanna.
Pollyanna böyle mi yazılıyordu:))