6 Nisan 2011 Çarşamba

Kehanetler

 Bir gün, yüzyıllar sonra belki de şu koca dünyada taş üstünde taş kalmayacak, belki de her şeye yeniden başlanacak, belki de her şey farklı olacak.




Yüzyıllar sonra...



* Türkiye'de herkes başörtüsü konusunu tartışırken, zamanın hükümeti taş üstünde kalmayan taşları tekrar üst üste koyma işini, asıl işi ayakkabı boyacılığı olan emmioğluna verecek . Tüm taşlar yerine oturduktan hemen sonra nereden geldiği belli olmayan bir kedinin osuruğuyla yeniden insanların başına yıkılacak şehirler. Ve Türk'lerin soyu  tükenecek. (evet evet kedi osuruğunda kabahat doğru anladın)


* İstanbul Büyük Şehir Belediyesi bundan yüzyıl sonra da ulaşımı 1990 model İkarus'larla sağlamaya devam edecek. Öyle Geleceğe Dönüş filminde gördüğün uçan arabalar falan olmayacak yani. İkarus'la devam yola...


* Anneler, babaanneler, anneanneler yıllarca atmayıp, attırmayıp özenle sakladıkları plastik dondurma, yoğurt ve peynir kutuları ile yeni şehirler inşa edecekler. Yeni millet meclisinin duvarlarında tava yoğurt, keçi peyniri yazılarını okuyup, Sütaş'ın mutlu ineklerinin resimlerini görebileceğiz.


* Metrobüste 1 durak gidersen: 1 Çeyrek altın, 2 durak gidersen; 2 Çeyrek altın vereceksin. 3 duraktan sonrası için beşi bir yerde vermek zorunda kalacaksın. Ayrıca metrobüse binmek için kırmızı pasaport sahibi olman gerekecek.


* Ölümsüzlüğün formülünü bulan Melih Gökçek Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanlığına devam edecek. Bitmeyecek o başkanlık. Ankara'nın meşhur Tunalı caddesinin ismi Melihli olarak değişecek. Kuğulu Park'da Melihli Park olarak değişecek. Parktaki kuğular kızartılıp yenilecek, kuğuların yerine Melih klonları kuğu gibi süzülecek gölette, havuzda.


* Benzine gelen zamlar otomatiğe alınacak. Öyle arada bir falan değil de her gün düzenli olarak %50  zam gelecek. (bu pek kehanet olmadı sanki)


* Cartel hala bir numara olacak. tıklayınız (bak dediydi dersiniz)


* Nihat Doğan yeni bir dinin peygamberi olacak. Tüm dünya onun izinde gidecek çünkü tek bir din olacak o da Nihat'ın olacak.


* Siz bilgisayarda film, dizi seyrederken ya da çalışırken "internet var mı bunda kalk sen bi fesbukuma bakcam" diyen insanlar hala olacak. (Üzgünüm)


* How I Meet Your Mother 'daki annenin kim olduğunu asla öğrenemeyeceğiz. Sheldon'un da seviştiğini asla göremeyeceğiz.


* Yaz akşamları sahillerde "Akdeniz Akşamları" şarkısını çalıp söyleyen er kişinin çükü koparılacak.


* Öykü Serter yarışma programlarında sunucuk yapmaya devam edecek. (Melih'ten ölümsüzlük formülünü almış olsa gerek)



to be continued...

7 yorum:

NzN dedi ki...

kız nasıl da iyi geldiiii :)
ahahahaha eğlendim wallaha !!

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

o kedi benim len. itiraf ediyorum heheh :) çaldım ayrıca bu yazıyı...

SeV@L dedi ki...

eneeee NzN :) Özlemişim vallahi senin de yorumun iyi geldi.


Kedi, hain kedi! :)) Çal şekerim çal benim yazım senin yazın. :))

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

çaldım, yayınladım, hatta sana yeni bi izleyici getirdim hatun :) heheh :)

SeV@L dedi ki...

Farkettim valla bereketli ayağın eheh :D

ebruli günce dedi ki...

:)) güzeldi...

Pınar dedi ki...

:)
çok güzeldi.hatta harikaydı.
Gözlerinden öperim:)