4 Ocak 2011 Salı

Geçer mi ? Geçer. Sonuçta kazık bile geçirilen birşey. Haksızsam haksızsın deme! He de! hödö


* Dövüş kulübünün birinci kuralı; dövüş kulübünden asla kimseye bahsetmeyeceksiniz.

* Dövüş kulübünün ikinci kuralı; dövüş kulübünden asla kimseye bahsetmeyeceksiniz.

* Keşke bir dövüş kulübüm olaydı birilerinin ağzını burnunu kıraydım.


* Hayatta hiç kimseye GÜVENMEYECEKSİN!!!! Ünlü düşünür dizi karakteri House abimizin de sürekli söylediği gibi ; HERKES YALAN SÖYLER! HERKES YALANCI. HEPSİNİN AĞZINA SIÇAYIM!

* Son cümle bana ait. House demez öyle şeyler. Tamamen sinirimden.



* Kimseye ACIMAYACAKSIN!!! Kimseye anlayış göstermeyeceksin. Kafanı bozan olursa Zeyna gibi lililililili diye çığlıklar savurup kafasını koparıvereceksin. (nerden bulabirim o yuvarlak şeyden?) 

* Gözü açık olacaksın.

* Böyle yapacaksın edeceksin diye emir verir gibi konuşuyorum ama başına gelenlerden sonra artık kusuruma da bakmayacaksın!!!

* Her türlü aptallığına rağmen ultra şanslı bir insan olduğunu unutmayacaksın.

* Neyse bunları geçelim de dün gece annemle konuşurken "evde otursam üç ayda bir kere yıkanır, saçlarımı da hiç taramazdım" dedim. Çok da ciddiydim bu konuda. Geleceğim net ve açık bir şekilde beni bekliyor. Bir yaş daha yaşlandığım şu günlerde bunu daha iyi anladım. Ben "crazy cat women" olacağım. O kim dersen, ahada bu; Rengimde sarı olcak böyle. Saçlar zaten gri.

* Dün akşam Ezel mi izlesek yoksa E.T.' ye bir tokat atabilmek için türlü şebeklik ve numaralar yapan Pıncır'ı mı bilemedik. Çok kömik gerçekten.

* Bu aşure ne kadar da güzel bir şey yahu.

* 2010 yılımın üç şarkısını seçtim. Train - Hey Soul Sister, Json Mraz - I'm Yours, Sia - Breathe Me. Geri dönüp bakınca diyebilirim ki ben en çok bunları dinledim.

* Flanders hıyarından ben de hiç hoşlanmıyorum Homer. Seninle süper ikili olurduk len!

* Bu arada; NzN'ı teprik eder, sevdiceğiyle bir yastıkta kocamasını dilerim. :)

* Bu sahneyi de pek severim. Şehrin Azizleri...

* if wanna get out a alive. run for your life.

* Masa takvimine ihtiyacım var. Masa takvimi istiyorum!!! Masa takvimi bulun bana!!

* Manu! teşekkür ederim. :)

* Yann Tiersen - Rue des cascades yorucu bir günün sonlarına yaklaşırken tekrar tekrar dinlenesi...

* Vurdulu kırdılı dövüşlü filmleri seviyorum evet.

* ve son olarak; Pınar ikramiye bana çıkmadı amorti bile vurmadı len!!

10 yorum:

Defter-i KebiR dedi ki...

yeni yila kötü bir kavgayla girdim, kimseye acimayacaksin kendine dahi =) salakligina doymayacaksin, duygularina da her zaman sahip cikmayacaksin, ya da cikacaksin ne bilim yaaa ne yapacaksin. ben bi öyle bi böyle yapiyom su günlerde dengesiz bir sekilde bir o yanaaa, bir bu yana!
eee nice yeni yillara o zaman :))

Pınar dedi ki...

:)

AVRAM dedi ki...

Birisi şuna acil Diazem versin...Okurken tırstım , şimdi ekranın bir yerlerinden fırlayacak ağzıma burnuma....Yok , diazem de kurtarmaz.Tüp koklatın...Sanayii tipi olsun ama.

ebruli günce dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun evet farkındayım geç kaldım ama yaşlılığıma ver kusura bakma emi...
Öpüyorum seni canımcım...
Aylavyu

çingene dedi ki...

hımmmmmmm. durum vehamete işaret ediyor gibi. artık delireyazma aşamasından sanki hafiften çıkmışın gibi yavrum sevalim. hani sol ayacığının baş parmağı dışarı fortlamış gibi şimdilik. acil birini bul ve döv. ağzını yüzünü kır ayağının altında tepikle kan çıksın o arada avazın çıktığı kadar da bağır. şişin insin ohhhh de. sonra delireyazmana geri dön. olmaz başka türlü. cık olmaz. dövecen birini yolu yok.

milli piyango mu. bana da çıkmadı be. amorti bile yok. bilet almadığımdan olabilir mi acep. her sene bi çeyrek bi yarım bi tam alıyordum. hani işi şansa bırakmamak için. hangisine çıkarsa diye. hepsi orduya yardım oldu. vermedi felek. bu sene parama kıyamadım. alsam belki de çıkardı beee. kesin çıkardı. tüh.

doğum günün müydü? ben niye bilmiyorum. çünkü facebook girişimlerimiz "access denied" ekranıyla karşılaşıyor ondan mı. neydense neyden demi ya. kutlu olsun doğum günün. iyi ki gelmişsin dünyaya, iyi ki tanımışım seni. annenin ellerinden öperim. mutlu yıllar güzel arkadaşım. muck..

guguk kuşu dedi ki...

bunlar yeni yaşa geçiş sendromu, adapte olunca sakinler banyo yaparsın:D

AVRAM dedi ki...

Baştan desene...Neyse..Bişiicikler olmaz korkma.Geçmiştir bile...Diazem almana gerek yok.Tüpü de kapatabilirsin...

guguk kuşu dedi ki...

sevgili usta, geç kalmış olmayasın, bak ses de çıkmıyor?

AVRAM dedi ki...

O bu sinirle Azraile bile meydan dayağı çeker...Bir şey olmamıştır.:)

SeV@L dedi ki...

Cansuyum; Akışına bırakacaksın. Fazla kurcalamayacaksın. Benim için de yeni yıl, yeni yaş hiç hoş başlamadı ama bakalım kısmet :)

Pınar ; :P


Ebrulimmm; Teşekkür ederim canım benim :)) İyi ki doğmuşum di mi ? :P


Çingenem, çingenemmmmm; Delireyazmayı geçtim delirdim gerçekten son iki haftadır. Birini döveceğim de kimi dövsem diye karar veremiyorum. :) O kadar çok ki aday. Milli piyangoya gelince ben gittim teeee bakırköyden aldım bileti çıka çıka dudulludaki bir bayiye çıkmasın mı "şansımı mikiyim didim" yeminle :))

Doğum günü kutlaması için de teşekkür ederim cancağızım. Hiç bir şey için geç değildir. :))

Guguuuuukkkk ; Yeni yaş değil iş sendromu bu :) Aksilik aksilik aksilik :) Bir de yorgunluk var her gün onca yol onca insandan sonra kendi kendine kalıp saçmalamak istiyor insan. yani en azından ben :))

Ustacım ; O sinirle hiç bir şey yapmadım. Kimseyi dövmedim. Kimseye kötü söz de etmedim. Olanların üstüne akşamın üç saatini yolda geçirdim. İnce giyindiğim için soğuğu ciğerlerimde hissettim. Telefonun şarjı bitti müziksiz kaldım. Öyle mal gibi baktım etrafa
eve gittim pijamalarımı giyip dizi izledim. Sigara bile içmedim.

Aslında özetle sadece laf benim bu halim. Çok fos bi insanım ben. ühü.

Bol köpüklü Türk kahvemi içip işlerime geri dönüyorum şimdi. :))

Hepinize sevgiler. Öpücükler :)))