12 Ocak 2011 Çarşamba

başlığına sıçayım

Erkeklerin hiç biri küfür eden kadınlardan hoşlanmıyor. Kadınlar da küfür eden kadınlardan hoşlanmıyor. Lan oğlum günah bi kere!

Ama sevgili dostum marcus antonyus, küfür etmeyi çok seviyorum ben.

Her ne kadar "lan" dediğim için bir ton laf eden bir babam olsa da, beş vakit namaz kılan bir anneye sahip olsam da hiç bir şey öğrenmedim ben onlardan.

Ayrıca yıllarca yanında kaldığım babaannemi kendime yakın gördüğüm tek an ; elindeki para yere düşünce, paranın ardından laz şivesiyle "ananın .mına düş!" dediği andır. Zaten o görüntü dışında bir de öldükten sonra rüyama girmişti onu hatırlıyorum.

Gidip bir sigara içeceğim. Sonra çıkarım eve gitmem yedi buçuk sekizi bulur zaten. Önce kitabı unuttuğum için kendime küfür edeceğim sonra önüme kim gelirse.

he bi de yeni yıla kafam girsin!

bu ne .mına koyayım bu ne ya ! böyle yeni yıl mı olur lan!

25 yorum:

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Küfür ruhun yelpazesidir demişler anacım. Boşuna mı demişler yav? Et et... Çok canın sıkılırsa gir benim mail adresime kime küfretmek istiyorsan sunturlu sunturlu et... Ayrıca o kadın küfretmez, kadına küfür yakışmaz diyenler var ya hani... İşte onlara da benim kafam:)))))

NzN dedi ki...

NE KADAR AYIIPPP!!!!
KADIN HALİNİZE HEEEERKESLERİN OKUDUGU ŞU NADİDE BİLOGA GİRİP AYIP AYIP LAFLAR YAZIYORSUNUZ!!
HİİÇ KADINLIĞINIZA YAKIŞTI MI??

anaaamm kız sen bu saatte çıkıp 8 de mi evde oluyonn...kitabı unutman da büyük sıçış olmuş! demeden edemiciimm
gel ben sana evde bakayım :))

Aylak Kedi dedi ki...

vallahi he, ben de sürekli küfrediyorum. demek ondan sevgilim yok benim. ahahah :D

AVRAM dedi ki...

Tuvalet fırçası getirdim git onunla ağzını temizle gel...

Anonymous dedi ki...

:)))))) oyum kırmızı çizmeli kedi'nin yorumuna. küfür ruhun yelpazesidir anacığım. yelle yelle yelle. oooooohhhhh yarasın sevalim:)))

ama yeni yıl da hakkaten kahpe çıktı bu sene. niye acaba yav..

çingene

Pınar dedi ki...

cık cık cık.

SeV@L dedi ki...

Kırmızı Çizmeli Kedi; Her gün biraz daha seviyorum lan seni :)

NzN; Terbiyesizim ben. :) Evde sana bakayım derken bu küfür sorunumu mu tedavi edeceksin eheh :))

Aylak Kedimm; Sigaramı içerken ben de aynı şeyi düşündüm. Benim de bu yüzden sevgilim yok anlaşılan :)

Her fırsatta bizi yivvrenç olmakla suçlayan Avram Usta; çok fenasın yahu :)))

Çingenem; o ruh yelpazesi elimden düşmüyor vallahi :)) Yeni yıl önce dövüp sonra sevecek diye umuyorum.

Pınar; asıl sana cık cık cık :P

AVRAM dedi ki...

İnsafa gelip , fırça dedim...Daha da beterini de söyleyebildim.Benim bir teorim var küfür hakkında . En güzel küfür , küfredilmeden edilen küfürdür.Şöyle ki , öyle laf sarf edersiniz ki , içinde "armut" kelimesi geçer.Ama öyle bir geçer ki o güzelim armut adama sinkaf tan beter gelir.Hani , Mcgyver vardı tv de.Adam , gömlek düğmesi , iki parça pamuk ve bir makara iplik ile nükleer bomba imal ediyordu o hesap.:)

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

@SeV@L
çok sev lan beni:)
@adsız çingene
Sağolasın bacım yevahut kardeşim bilemedim er kişi misin hatun kişi mi?
@AVRAM USTA
Ustacım biz zaten karşımızdaki adam rahatsız olsun istediğimiz zaman edeceğimiz lafları biliyoruz be Ustam, ekstradan birşeye ihtiyacımız yok fakat bu küfretme olayı tamamen bizim rahatlama ihtiyacımızla ilgili. Hadi itiraf et böyle çok da sinir olduğun bir anda, hatta yalnızken, tek başınayken şöyle ağız dolusu bi siktir çektiğin olmuyo mu Allah aşkına. Olmuyo deme vallahi tırmalarım.

AVRAM dedi ki...

Tövbe yarabbim , blog sahibini de solladı , blogu ele geçirdi yorumlara da cevap veriyor...Biliyorsun ki güzel küfür ederim.Ama örtalık yerde etmem.:)))

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

YORUM YAPARKEN SANA MI SORCAM BEAAAA (EN CIRLAK SES TONUMLA ELLERİM BELİMDE:)

AVRAM dedi ki...

Arabayı kullan sen , dalacaksın şimdi önünde giden uyuz kadına.:)))

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Zaten bi önceki yorumumda sözcük tekrarına kaçıp anlam bozukluğunun fillahına imzamı atmışım kafam bozuk cık cık cık....yoksa tillah mıydı len?

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Yok len geldim yerime. Hem hatun karşıdan geldi Usta, manyak sağa dönerken öyle bir geniş aldı ki arabayı burun buruna geldik. Şimdi sen söyle böyle bir durumda küfredilmez miydi (ben ekstradan bi de el hareketiyle süsledim)
Bu arada SeV@L'im senin sayfayı da biraz sohbet mekanı haline getirdik ama kızmazsın dimi:)))

SeV@L dedi ki...

Ben zevkle takip ediyorum yorumlarınızı kafamı evraklardan kaldırdıkça :) Aslında işime de geliyor sizin bloglarda olsa bu geyik okuyamayacağım gözden kaçacak belki :))

Yalnız anlayamadığım bir şey var araba nerden çıktı şimdi o kadın kim kedi neden o kadına hareket yaptı. :))

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

yav ben her zamanki gibi ustaya bir bit attım o da kaşındı dayanamadı aradı. O sırada da bahsettiğimiz kadın çıkınca karşıdan, biraz küfürle açmış oldum telefonu. Durum bundan ibarettir arz ederim:)

AVRAM dedi ki...

Ya biri şu kediyi başımdan alabilir mi?...

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Pardon ama SeV@L'le sohbet ediyorum farkındaysanız Sayın Avram Usta. Bu nasıl bir gereksiz samimiyettir böyle şu kedi falan. Lütfen aramızdaki resmiyetin sınırlarını aşmayalım. Zira çok rahatsız oluyorum (haşırt:)

AVRAM dedi ki...

Kedi kedidir.Bu nedenle de kediye kedi denir...Başkaca bir tanım türetildiğinde emin ol kullanmaktan çekinmem.Samimiyetin sınırına ve seviyesine gelince.Paçama geçirdiğin pençelerini çözüp , yanımda yürümeye başladığın anda zaten samimiyet sınırı da seviyesi de düzelmiş , olağanlaşmış olur KEDİ...(Paça silkeleme efekti)

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Sayın Avram, benim Kedi'den rahatsız olmuşluğum yok zira Kedi'yim ama siz de çok iyi bilmektesiniz ki 'şu' işaret sıfatı benim gibi hanımefendi, benim gibi terbiyeli, benim gibi edepli bir kedi için kullanılması hiç de hoş olmayan bir işaret sıfatı. Kaldı ki benim pençelerim ancak sizin yüzünüzde ve tepenizde olabilir, paçanızla işim olmaz. İyi bakın o paçanızdakinin ben olmadığımı göreceksiniz. Pek değerli Avram Usta, ben sizin yanınızda değil önünüzde yürürüm ancak, siz de takip edersiniz efendim. Zira her konuda sizden oldukça ileri olduğum siz de dahil olmak üzere tüm blog ahalisi tarafından gayet açık bilinmekte.(omuz silkip burnu havaya kaldırılarak yapılan bir hıhhh)

LieLLa dedi ki...

Küfürü sevmeyenlerin ta... :)
Anam sanki bir şey yapıyoruz, rahatlıyoruz belki küfür ederek diğ mi ama? Saygı, terbiye küfürden gelmiyor bunları birinin öğretmesi lazım bu mahluklara Cicimcim.

AVRAM dedi ki...

Destan yazmış BU ama niye benim ileti kutusna düşmedi ki.Google bile dayanamadı BUNUN edepsizliklerine...Kedi , senin hoplaman , zıplaman , önüme sıçraman , arkaya kaçman benim için sadece ve sadece paçama yapışman anlamına geliyor.Yeterli mi?...:))

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Usta yav,gözüme sok o BU'ları.. İyice sok sok. Kör olayım. Kör olayım ki Allah muhafaza günün birinde karşılaşırız yolda şurda burda görmeyeyim seni. Hadi ben gördüm, sen inkar et sen olduğunu. Hayır yazık koşamazsında kalıverirsin pençelerimin arasında. Ayrıca da fareler, keneler yapışsın senin o pis paçalarına benim ne işim olur iıyğhhh:/

AVRAM dedi ki...

Kırmızı sinirli kedi...Çataaaaa.:)))))

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Anaaaa benim sinirlenme efektimi çaldı ya la bu! Len ne özentiymişsin bea... Al o zaman CIIIRRRRRRTTTTTT... Piyuvvvv....