12 Kasım 2010 Cuma

Biliyorummmm.. Biliyorumm...

Hayat sana güzel değil biliyorum, sevgilinden ayrılmış ve üzgün olabilirsin biliyorum. Ülkenin gidişatına üzülebilirsin(ki buna ben de üzülüyorum). İşinden nefret ediyor olabilirsin (inan bana aynı haldeyim). Çok kötü patronların, arkanı döner dönmez kuyunu kazmaya başlayan iş arkadaşların da olabilir. Hepsini geçtim işşiz de olabilirsin. Hiç bir hayalin gerçekleşmemiş olabilir. Hastalıklarla boğuşuyor olabilirsin. Cebinde beş kuruş olmaması canını sıkabilir. Suratındaki sivilceye, fazla kilolarına, saçının bir türlü şekil almayışına da üzülebilirsin. "Ahhhh hayat çok boktan!" diyorsun iki lafının birinde belki de...

İnan bana hiç umurumda değilsin.

Sen de beni umursama, dertleri tasaları beş dakikalığına unut. İstemesen de onlar kendini hatırlatacak zaten. Şimdi sana emrediyorum. Aşağıdaki listeden bir türkü seç. Oyna, eğlen!

Bugün Cuma len! Tamam tamam sen tatilde çalışıyor da olabilirsin. Tatil boyunca evden dışarı çıkmayacak da olabilirsin. Bi siktiret!

Bırak kendini müziğin ritmine. Ben Karadeniz yöresini tercih ediyorum. Tulum, kemençe falan oh miss.. :)

Bırak ya bırak bana bahane üretme şimdi... Aç sesi, bırak kendini müziğe, Ankara misket bile var orada :)





Yaşadığım hayattan, gördüğüm hayatlardan, ucuna kıyısına değip geçtiğim hayatlardan öğrendiğim kadarıyla hayat dediğin öyle çok da güzel bir şey değil. Elbette vardır öyle düşünen, öyle bir hayatı yaşayan. Ama biliyorsun ki istisnalar kaideyi bozmuyor. Güzel hayatlar yaşayamıyoruz, tatillere gidemiyoruz, Avrupa görmeyeceğiz belki ömrümüzde, ve o güzel ayakkabılara, giysilere iç geçirerek uzaktan bakacağız hep, muhteşem bir aşkın kahramanları da olmayacağız diye de küsüp bir kenarda da oturacak değiliz elbet.


Yani aslında özetle kaderde var ise düzülmek bir boka yaramıyor üzülmek. 

E iki türkü çalıp da eğlenemeyecek değiliz ya!

Haydi bakalım hop! :)

9 yorum:

EmeL dedi ki...

Malesef bana ithaf ettiğin şarkıyı dinleyemiyorum ama Tolga Candardan karanfil oylum oylumu dinledim çok gözel oldu :) Liste süper olmuş eline sağlık yavru :)

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Haydi hobaaaaa.... çıkıdı çıkıdı amannn pek de bi güzel oldu... Gerçi göremiyorum ben senin listeyi. Allamm nayır nolamaz kör oldum... Dur len kör olsam yazıyı da okuyamazdım. Hımm o zaman ya benim tarayıcıda bi problem var ya da senin liste eee şey kem küm... Hahh ne diyordum, liste şeyetmiyor bende o yüzden kendim kendime seçtim döktürme şeysimi. Seçebiliyorum evet... Benden tüm blogseverlere gelsin o zaman hadeee gaydırı guppak cemilemmmmmğğğmmmm...

SeV@L dedi ki...

Emel; üzüldüm dinleyememene şimdi. ööf hayatta zaten hiç bir şey istediğim gibi gitmiyoooo... böööö...


Çizmeli Kedi ; Süpersin sen. :) Ben zaten iflah olmaz bir kediseverim seni de pek sevdim. Olay budur arkadaş kop kop kop :)) Grooveshark engelli ya Türkiye'de dns ayarlarını kurcalamak gerekiyor ben unuttumdu onu. :)

Pınar dedi ki...

halkım kendini böyle oyalar zaten hep:)

SeV@L dedi ki...

Başka ne yapmasını isterdin halkının ?

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

Sana pis bir kazık atmış bulunmaktayım ağa... Hele bi bak bakim son şeysime hehehe:)

ebruli günce dedi ki...

allahım yalnız değilim,sabah geldim,göremiyorum diyemedim genemi ebruli diyeceksin diye,kendimi ezik hissettim,çok şükür kedide görememiş :))

Kırmızı Çizmeli Kedi dedi ki...

çok meraktayım ama nası bi liste ki acep bu? Benim bildiim SeV@L üşenmez bi daha bizim göreceğimiz şekilde hazırlar anacım.. ver gazı ver gazı vırnnnnn...

geveze baykuş dedi ki...

kedilerimin anasııııııı, sabret gız joaquin'i boşayıp seni alıcam ben, haldır haldır gircen avrupa birliğine :)