19 Haziran 2009 Cuma

Mutlu Olmak İçin Bir Neden


Film izlemek, evde olsun sinemada olsun pek sevdiğim birşey değildir. Özellikle sinemada daralırım, yerinden kalkamazsın, arada başka şeylerle ilgilenemezsin, geyik yapamazsın vs. vs. Bu nedenle engin sinema bilgim falan yoktur. Canım sıkıldı bir film açıp izleyeyim gibi alışkanlıklarım da yok çok şükür. Zaten hafıza denen şey bende olmadığı için genelde izler hemen ardından unuturum. İzlediğim filmlerin hepsi kardeşim sayesindedir. Kola cips ikilisiyle kandırır kendisine eşlik etmemi sağlar.
Ama tabi sinema sanatının sevdiğim ve özellikle izlemeye çalıştığım bir dalı da var. O da animasyon filmler.
Ice Age ise en sevdiklerimin başında geliyor. Dün akşam Mecidiyeköy'de otobüs duraklarındaki reklam panolarında Ice Age 3'ün Temmuz ayında sinemalarda olacağını görünce, dünya daha bir güzel geldi gözüme. Kocaman gülümsedim kendi kendime.
Vizyona girse de gitsek. :)

7 yorum:

geveze baykuş dedi ki...

ayyyyyyy bayılırımmmmmmmm! gidelim gidelimmmm :)

BEYAZ TUVAL dedi ki...

Buz Devri sevmediğim nadir animasyonlardan. Nedense ürkütüyor oradaki karakterler beni. Heidi kuşağı çocuklarından olmamdan dolayı sanırım. :)

SeV@L dedi ki...

Baykuşum, beraber gidelim. :) Sen izlerken ben saçını çekip, sana patlamış mısır falan atacağım. :)))


Ihlamurcum aslında çok sevimli karakterler. Hele bir Sid var afişte kaplanın yanında duran şaşkın yaratık. Bayılıyorum ona aşığım. :))

BEYAZ TUVAL dedi ki...

:)

Senin referansın oldu mu, belki giderim izlemeye.

geveze baykuş dedi ki...

cts akşamı show tv'de 1. film vardı, seslendirirken içine etmişler. diego'yu dvd de haluk bilginer seslendirmişti, aynı tadı bulamadım. ama o esprilerin, mimiklerin verdiği keyfi bozamadılar :)

saçlarımı çekip mısır at da kıvırıp düğümleyivereyim kollarını serseri :)))

hera dedi ki...

seval ve baykuş ...sapıklaaaaarr.heyoooo..seval baykuşu seviyooo.(bunu sokak çocuğu ritminde söylüyorum bi de..)

BEYAZ TUVAL dedi ki...

Sevalcim, bu sıra Ponçik'e bir öneride bulunuyorum. "Ponçik yer değiştirelim mi?" diyorum. Herhalde halimi gördükçe pek cazip gelmiyor teklifim. :)

Hımmm, kedi olacağıma Ponçik olayım ben. :)

Ben de seni seviyorum Sevalcim. Sen sevilmeyecek kız mısın? Madem ortancalarla ilgili olumsuzluk var hayatında... Unut gitsin ortancaları. Başka çiçeklerin olsun ve onları mutlulukla hatırlatsın sana.


Sevgiler